Головна Новини Світ Великобританія Ліверпуль прийняв естафету: протести проти карантину та арешт мітингувальників
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліверпуль прийняв естафету: протести проти карантину та арешт мітингувальників

Заарештованих протестуючих протримають за ґратами 48 годин та вилучать особисті речі

21 листопада 2020, 23:08
Поділіться публікацією:

Сьогодні в суботу, 21 листопада, в одному з найбільших міст Великої Британії пройшли масштабні протести проти введення локдауну. 

Ліверпуль прийняв естафету: протести проти карантину та арешт мітингувальників

Фото: The Sun

Сотні протестуючих виходять на вулиці вже другу суботу поспіль після того, як на початку листопада влада запровадила національний карантин. 

Жителі Ліверпуля вийшли в центр міста, щоб висловити своє невдоволення проти запровадження карантину. Правоохоронці починали розганяти натовп та заарештували 15 осіб. Поліція повідомила, що затриманих підозрюють у порушенні громадського порядку та правил карантинних обмежень. 

Відповідно до законодавства підозрюваних зможуть утримувати за ґратами 48 годин та вилучити особисті речі. Очільник місцевої поліції повідомляє, що дії протестувальників ризикують наразити на небезпеку не тільки себе, а й інших людей. 

Загалом минулого тижня в Британії зафіксовано понад 145 тисяч хворих на COVID-19, або 258 осіб на 10 тисяч населення. Варто додати, що в жовтні Ліверпуль був серед міст з найвищим показником смертності в Британії. 

Нагадаємо, видання "Коментарі" писало про те, що в Берліні протестують проти карантинних обмежень. Мітингуючих поливали протестуючих із водометів аби розіграти стовпотворіння людей. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

знайка

21 листопада 2020, 23:15

не помню за всю историю мира такой заботы о нашем здоровье


Новини