Головна Новини Світ Великобританія Ліз Трасс дала обіцянку народу Великобританії щодо України та Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліз Трасс дала обіцянку народу Великобританії щодо України та Путіна

Глава МЗС Великобританії пообіцяла бути повністю відданою тому, щоб Путін зазнав поразки

29 липня 2022, 10:30 comments1102
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Ліз Трасс є кандидатом на посаду прем'єр-міністра Британії замість Бориса Джонсона. Дипломат вже неодноразово заявляла, що є послідовницею політики Джонсона по підтримці Украини у війні з Росією. Так вона в черговий раз заявила, що стане "найбільшим другом" України, якщо очолить уряд, і сказала, що перший її телефонний дзвінок буде саме в столицю України. Як інформує видання "Коментарі", про це повідомляє інформагентство "Reuters". Трас також запевнила, що працюватиме з партнерами, щоб надати Україні більше зброї та гуманітарної підтримки.

Ліз Трасс дала обіцянку народу Великобританії щодо України та Путіна

Ліз Трас. Фото: з відкритих джерел

"Як прем'єр-міністр я буду найбільшим другом України, йду стопами Бориса Джонсона, і повністю зобов'язуюсь гарантувати, що Путін зазнає невдачі в Україні і зазнає стратегічної поразки, а Росія буде обмежена в майбутньому", – наголосила вона.

Ліз Трасс також підкреслила, що не можу бути навіть розмов про те, що розпочинати розмови про якісь поступки диктатору Путіну з боку Україні та цивілізованого світу.

"Я кандидат, якому британський народ може довіряти щодо України, і якому вони можуть довіряти у захисті нашої свободи вдома та за кордоном", – підсумувала глава британського МЗС.

Варто зазначити, що за посаду нового прем'єр-міністра Трасс позмагається з колишнім міністром фінансів Ріші Сунаком. На даний момент міністр МЗС лідирує в опитуваннях громадської думки серед членів Консервативної партії, які врешті-решт вирішать, хто стане наступним прем'єр-міністром Британії після кількох тижнів голосування поштою. Офіційний результат оголосять 5 вересня.

Читайте також на порталі "Коментарі" — це тільки початок: ЗСУ вдарили по залізничному вузлу під Херсоном, у колаборантів паніка.

Також видання "Коментарі" повідомляло — у МЗС Росії пояснили, за яких обставин в Україні завершаться бойові дії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини