Головна Новини Світ Великобританія Ліз Трасс критикує Путіна та говорить, що зробить все аби він програв війну
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліз Трасс критикує Путіна та говорить, що зробить все аби він програв війну

Лідерка Великої Британії зробили заяву стосовно останніх дій Путіна.

30 вересня 2022, 12:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Великої Британії Ліз Трасс критично відреагувала на указ президента Російської Федерації Володимира Путіна, який визнав 29 вересня Херсонську та Запорізьку область незалежними територіями. Про це повідомляє інформаційна агенція Reuters.

Ліз Трасс критикує Путіна та говорить, що зробить все аби він програв війну

Ліз Трасс критикує Путіна та зробить все аби він програв війну. Фото з відкритих джерел

Британська прем’єр-міністерка заявила, що її країна ніколи не визнає окуповані Росією Донецьку, Луганську, Херсонську та Запорізьку області частиною РФ, тому що вони є українською територією. Окрім того, Ліз Трасс наголосила на порушені Володимиром Путіним міжнародного права.

"Путіну не можна дозволити змінювати міжнародні кордони, використовуючи грубу силу. Ми зробимо так, щоб він програв цю незаконну війну", — сказала Трасс у заяві в п'ятницю.

Також голова Великої Британії додала, що лідера Росії насправді не цікавить думка українського народу, хоча Путін заявляє, що представляє її.

Наразі відомо, що президент Російської Федерації Володимир Путін хоче оголосити про приєднання України 30 вересня. Таким чином Путін може здійснити найбільшу анексію з часів Гітлера у Європі та незаконно привласнити 15% території України.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що президент РФ підписав указ про визнання "незалежності" Запорізької та Херсонської області. Наступним кроком буде їх анексія та приєднання до Росії, як це відбувалось з Кримом у 2014 році.

Також "Коментарі" повідомляли результати фіктивного референдуму на основі якого Путін хоче анексувати українські території. За їх результатами нібито приєднання до РФ підтримало мінімум 87% населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

denn

30 вересня 2022, 13:57

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини