Головна Новини Світ Великобританія Лондон накрила повінь: автомобілі "плавають" по вулицях (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лондон накрила повінь: автомобілі "плавають" по вулицях (ВІДЕО)

Всього за одну годину випало 26 міліметрів опадів

6 жовтня 2021, 12:09
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Столицю Великобританії накрила повінь. Про це повідомляє видання УНІАН.

Лондон накрила повінь: автомобілі "плавають" по вулицях (ВІДЕО)

Лондон накрила повінь. Фото: скріншот з відео

Як стало відомо, потужна злива призвела до раптового повені в Лондоні. Повідомляється, що через це в місті почався хаос. Згідно з даними ЗМІ, стихія зупинила роботу декількох ліній метрополітену.

Особливо сильно від повені постраждав фешенебельний район міста Найтсбридж. Через затоплень були закриті кілька автомагістралей.

Метеорологи розповіли, що в одному з лондонських районів всього за одну годину випало 26 міліметрів опадів. У Мережі з'являються відео з місця подій.

На кадрах можна побачити, як автомобілі пробиваються крізь товщу води.

Відзначається, що в цьому році Лондон кілька разів піддавався раптовим повеням через проливні дощі, лише в липні відбулося два інциденти.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в декількох країнах Близького Сходу лютує тропічний циклон. Він приніс сильні вітри, дощі, зсуви і повені. Фіксувалися пориви вітру, швидкість яких досягала 150 кілометрів на годину. Стихія вже встигла забрати життя понад десять осіб і ще троє числяться зниклими безвісти. Були нанесені ушкодження інфраструктурі міст.

Також "Коментарі" інформували про те, що в Тунісі під час військових навчань розбився вертоліт. Гвинтокрила машина виконувала завдання в нічний час доби на південно-сході країни. В результаті події загинули троє військових. На місце подій поспішила військово-технічна група. Фахівці повинні встановити точну причину авіакатастрофи. Детально про це читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини