Головна Новини Світ Великобританія Лондон не бачить оптимізму у війні в 2025 році: що заявили в МЗС Британії
commentss НОВИНИ Всі новини

Лондон не бачить оптимізму у війні в 2025 році: що заявили в МЗС Британії

У 2025-му війна в Україні принесе "глибші та суворіші" проблеми, вважають в МЗС Британії

сьогодні, 06:58
Поділіться публікацією:

Наступного року війна в Україні принесе значно серйозніші і суворіші виклики. Особливо це буде відчуватися під кінець наступного року. Як інформує портал "Коментарі", таку заяву зробив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, повідомляє "The Guardian".

Лондон не бачить оптимізму у війні в 2025 році: що заявили в МЗС Британії

Велика Британія

Міністр зазначив, відверті переговори з Білим домом щодо дозволу Україні використовувати ракети Storm Shadow по цілях глибоко в Росії, досі не мають позитивних результатів. Дискусії потребують "нервів і мужності". Девід Леммі наголосив, що наприкінці 2025-го і в 2026-му труднощі та виклики війни в Україні стануть "глибшими та суворішими".

Леммі підкреслив, що Україна та її західні союзники обговорюють потреби ЗСУ за межами просто утримання поточної лінії фронту

"Як міністр закордонних справ я, звичайно, не збираюся коментувати оперативні деталі, тому що це може лише допомогти Путіну. Але між союзниками в реальному часі ведеться дискусія про те, як ми можемо підтримати Україну, коли ми прямуємо до зими", – зазначив топ-дипломат.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський вже оголосив, що має намір наступного тижня представити план перемоги президенту США Джо Байдену, а також показати його кандидатам у президенти Камалі Гарріс та Дональду Трампу. Але, що це може дати, якщо Джо Байден вже фактично став, як кажуть на Заході "кульгавою качкою" і навряд чи зважиться приймати важливі рішення, а Гарріс і Трамп ще не уповноважені приймати якісь рішення? Які очікування від майбутнього візиту Зеленського до США? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — чи чекати на прорив для України від візиту Зеленського до США: на що зважиться Байден.

Раніше "Коментарі" писали — у МЗС терміново звернулися до світової громадськості: по яких об'єктах Кремль готує удари.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини