Головна Новини Світ Великобританія Міністр оборони Британії у Києві зробив попередження Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Міністр оборони Британії у Києві зробив попередження Путіну

Міністр оборони Британії Бен Уоллес у Києві заявив, що Путін має усвідомити, що не зможе перемогти у війні

24 травня 2023, 11:50 comments2005
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Британії Бен Уоллес прибув із візитом до Києва 24 травня. Він уже провів зустріч із своїм українським колегою Олексієм Резніковим. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на прес-службу Міноборони.

Міністр оборони Британії у Києві зробив попередження Путіну

Бен Воллес. Фото: Getty Images

"Президент Путін повинен усвідомити, що він не може виграти цю незаконну війну, яку він розв'язав, незважаючи на те, скільки він відправить на смерть російських солдатів заради своїх его та імперських амбіцій. Він не досягне успіху, а міжнародна спільнота стане лише сильнішою у протистоянні цієї агресії", — заявив Воллес.

Глава Міноборони Британії зазначив, що право України на самооборону, надане Статутом ООН, не обговорюється. Водночас, окупаційні війська продовжують цілеспрямовано використовувати зброю проти мирного населення України, незважаючи на всі міжнародні закони та Женевську конвенцію.

Бен Уоллес додав, що РФ вже починає усвідомлювати, що західні союзники України не мають наміру переглядати свою підтримку українському народу. Немає тимчасових рамок, за якими підтримка України могла б бути переглянута чи ослаблена. Партнери України й надалі допомагатимуть Києву всіма можливими видами озброєння, включаючи танки, ракети Storm Shadow та новітні винищувачі F-16.

Наголошується, що міністри оборони обговорили питання продовження підготовки українських бійців у Британії, перспективи вступу України до НАТО, формули миру президента Володимира Зеленського, а також список озброєння, яке важливо отримати Україні для досягнення перемоги у війні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у британській розвідці розповіли, як РФ використовує події у Білгородській області.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Пентагон готовий розпочати навчання ЗСУ на танках Abrams: названо терміни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини