Головна Новини Світ Великобританія Давній друг принца Гаррі розповів, навіщо хотів побити онука Єлизавети II
commentss НОВИНИ Всі новини

Давній друг принца Гаррі розповів, навіщо хотів побити онука Єлизавети II

Колишній товариш по команді Метт Доусон також згадав п'яний вечір, присвячений перемозі Англії на чемпіонаті світу з регбі

29 вересня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

У Великобританії колишня зірка регбі Англії Майк Тиндалл пожартував, що члену королівської сім'ї — принцу Гаррі хотіли б нанести кілька ударів, щоб подивитися на реакцію його охоронців. Товариш принца Гаррі зробив безтурботні коментарі в понеділок на A Question Of Sport Live в London Palladium, де до нього приєднався його колишній товариш по команді з Англії Метт Доусон. Про це пише видання The Mirror.

Давній друг принца Гаррі розповів, навіщо хотів побити онука Єлизавети II

Принц Гаррі, фото з відкритих джерел

Mail Online повідомляє, що під час передачі коментарі дав зірка регбі, який живе в шлюбі з двоюрідною сестрою Гаррі Зарою. Колишній товариш по команді Метт Доусон також згадав п'яний вечір, присвячений перемозі Англії на чемпіонаті світу з регбі 2003 року, в барі в Сіднеї, де до них приєднався принц Гаррі.

Тіндалл і його товариш по команді Іен Болшоу подумали, що було б забавно нанести кілька ударів принцу, щоб подивитися, як швидко його охоронці притиснуть їх до землі.

З тих пір, як Гаррі і дружина Меган покинули Великобританію на початку 2020 року, Гаррі повертався тільки двічі — на похорон принца Філіпа в квітні і на відкриття статуї його матері принцеси Діани в липні.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що вийшов трейлер фільму про принца Гаррі і Меган Маркл.

Також нещодавно портал "Коментарі" інформував, що принц Гаррі влаштувався на роботу . Офіційно принц буде прийнятий на посаду 24 березня. Принц Гаррі успішно пройшов відбір на посаду топ-менеджера стартап-компанії BetterUp (США), яка займається коучингом і надає послуги в питаннях психічного здоров'я.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини