Головна Новини Світ Великобританія Навіщо Кейт Міддлтон скопіювала наряд покійної свекрухи Діани
commentss НОВИНИ Всі новини

Навіщо Кейт Міддлтон скопіювала наряд покійної свекрухи Діани

Кейт Міддлтон з'явилася на червоній доріжці на прем'єрі нового фільму про Джеймса Бонда в мерехтливій золотій сукні, що нагадує металевий ансамбль принцеси Діани на прем'єрі 1985 року "Вид на вбивство"

30 вересня 2021, 15:20
Поділіться публікацією:

Кейт Міддлтон була засліплена минулої ночі на прем'єрі нового фільму про Джеймса Бонда "Немає часу вмирати", віддаючи данину поваги принцесі Діані. Відповідну інформацію публікує Daily Mail.

Навіщо Кейт Міддлтон скопіювала наряд покійної свекрухи Діани

Кейт Міддлтон, фото з відкритих джерел

39-річна герцогиня Кембриджська приєдналася до 72-річного Чарльза, 74-річної Камілли і її чоловіка принца Вільяма, щоб зустрітися із зіркою 007 Деніелом Крейгом і іншими акторами, в тому числі Рамі Малек, Леа Сейду та Лаша Лінч в Королівському Альберт-Холі в Лондоні.

Мати трьох дітей Кейт засліпила захід у індивідуальному декорованому плаття Jenny Packham. Завдяки деталям на рукавах-накидках і структурованим плечам, вона об'єднала свою сукню з зробленими на замовлення сережками Onitaa, які були виготовлені в Пакистані південноазіатських лейблом розкішної моди.

Вибір сукні Кейт дуже нагадував аналогічний наряд принцеси Діани в 1985 році на прем'єрі фільму про Джеймса Бонда "Вид на вбивство".

Кейт затьмарила навіть зірок в відвертій сукні з рідкого металу від одного з її улюблених британських модельєрів, яка об'єдналася з шкіряними туфлями Aquazzura для довгоочікуваної прем'єри.

Навіщо Кейт Міддлтон скопіювала наряд покійної свекрухи Діани - фото 2

Сукня Кейт виглядала легко і елегантно, з накидкою в стилі 1970-х, образ а королівська красуня завершила золотими сережками і туфлями, її волосся було зібране на маківці.

Але її золотий наряд точно перегукувався з одягом її свекрухи з тим же мерехтливим металевим матеріалом, приталеною талією, підплечниками і глибоким V-подібним вирізом.

Навіщо Кейт Міддлтон скопіювала наряд покійної свекрухи Діани - фото 3
Навіщо Кейт Міддлтон скопіювала наряд покійної свекрухи Діани - фото 4

На прем'єрі 1985 року разом з принцом Чарльзом Діана одягла срібне плаття зі складками, яке вона поєднувала з відповідними срібними туфлями на підборах.

Як інформує портал "Коментарі", Меган Маркл одним словом описала першу зустріч з Кейт Міддлтон .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини