Головна Новини Світ Великобританія Новий міністр оборони Британії дав важливу обіцянку Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий міністр оборони Британії дав важливу обіцянку Україні

Грант Шеппс зазначив, що підтримка України з боку Лондона є "непохитною".

25 вересня 2023, 20:30
Поділіться публікацією:

Новий керівник британського оборонного міністерства  міністр Грант Шеппс сказав, що його держава продовжуватиме  стояти пліч-о-пліч з  нашою країною, незалежно від  того, якими будуть результати  виборчої компанії у Сполучених Штатах в наступному  році. Про це інформує CNN.

Новий міністр оборони Британії дав важливу обіцянку Україні

Грант Шеппс (фото з відкритих джерел)

Як написано в медіа, в США представники  Республіканської партії  розділились щодо  своєї підтримки   українського лідера  Володимира Зеленського. За результатами  останніх опитувань, більшість політиків — республіканців погодились  з тим, що Сполучені Штати  мають  вносити  менший вклад, щоб допомагати  українцям  під час війни з країною-агресором  РФ.

Останнє опитування CNN, що  проводилось в кінці літа, показує, що тепер більше  американських громадян  проти дозволів, щоб   збільшити фінансування  України, а в республіканському середовищі їх кількість проти виросла до 71%.

Саме  тому  представники медіа  поставили питання   Шеппсу, що робитиме  Велика Британія, коли на президентську посаду в США  буде обрано  республіканця, і він прийме рішення зупинити підтримку  української влади зі  сторони Сполучених Штатів. Міністр оборони  сказав, що підтримка українців  Лондоном є "непохитною".

"Мине деякий час, перш ніж ми побачимо, що станеться на республіканських виборах, але ми будемо продовжувати стояти пліч-о-пліч з нашими друзями в Україні. Ми знаємо, що відбувається, коли ми дозволяємо тирану вторгнутися до сусіда, а потім продовжувати рух на захід. І абсолютно важливо, щоб Путін не зміг увійти до демократичного сусіда без наслідків, і саме тому Британія твердо стоїть, і ми продовжуватимемо це робити", — відповів Грант Шеппс.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Великобританія більше року проводила секретні переговори з РФ. Увесь час, як тривала російсько-українська війна, британські чиновники вели дипломатичні переговори з представниками Кремля щодо глобальної безпеки. Ці переговори ніде й ніким не афішувалися, їхні теми також не розголошувалися. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини