Головна Новини Світ Великобританія Новий тип коронавірусу виявлено в Великобританії - МОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Новий тип коронавірусу виявлено в Великобританії - МОЗ

Він поширюється набагато швидше, ніж існуючий варіант, як заявив глава МОЗ Британії

14 грудня 2020, 18:17
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Британії Метт Хенкок заявив, що у Великобританії було виявлено "новий варіант" коронавірусу, який, як вважається, швидко поширюється на Південному Сході UK. Про це пише Sky News.

Новий тип коронавірусу виявлено в Великобританії - МОЗ

Він поширюється набагато швидше, ніж існуючий варіант: було виявлено понад 1000 випадків, "переважно на півдні Англії", заявив Хенкок сьогодні в Палаті громад. Були повідомлення про "новий варіант" в 60 районах місцевого самоврядування, і вважається, що він аналогічний тому, який був виявлений в інших країнах за останні кілька місяців. За його словами, уряд повідомив Всесвітню організацію охорони здоров'я.

Це сталося після того, як міністр охорони здоров'я оголосив, що опівночі в середу в Лондоні, в деяких частинах Ессекса і Хартфордшира будуть введені найжорсткіші обмеження рівня 3.

Нагадаємо, бельгійський вірусолог розповів, що всі люди зазнають незначні побічні ефекти після вакцинації проти Covid-19, коли препарат з'явиться на ринку. За словами Ван Гухта, головний біль, деяка втома або навіть невелике підвищення температури тіла — це нормально і цього слід було очікувати. Раніше також стало відомо, що Міністерство охорони здоров'я Бельгії підтвердило, що отримає менше доз вакцини Pfizer / BioNTech від Covid-19, ніж очікувалося в січні. Причина — проблема на виробничій лінії компанії Pfizer. Філія Pfizer в бельгійському мала розповсюдити препарат в ЄС, тому постраждає не тільки Бельгія.

Раніше "Коментарі" писали, що медики компанії виробника вакцини Pfizer, яка недавно отримала офіційний дозвіл на використання у Великобританії, склали схему перевірки симптомів COVID-19, щоб відрізнити коронавірус від грипу або застуди.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини