Головна Новини Світ Великобританія Оголосили перші санкції через псевдореферендум на окупованих територіях
commentss НОВИНИ Всі новини

Оголосили перші санкції через псевдореферендум на окупованих територіях

89 осіб та три організації потрапили під санкції.

28 вересня 2022, 14:21 comments1545
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російська влада провела так званий референдум на окупованих територіях. Він відбувався з 23 по 27 вересня. За намальованими результатами більшість населення підтримало приєднання до Російської Федерації. Через такі дії РФ Великобританія вирішила ввести санкції. Про це повідомляє "Голос України" з посиланням на міністерства закордонних справ Сполученого Королівства.

Оголосили перші санкції через псевдореферендум на окупованих територіях

89 осіб та три організації потрапили під санкції. Фото з відкритих джерел

Під санкції потрапили 89 осіб та три організації. У списку увійшли мільярдер Рік Нісанов, один з засновників металургійної компанії з Уралу Іскандер Махмудов. Також у список потрапили голови компаній "Площадь Европы", "Арета" Зарах Ілієв та Ігор Макаров відповідно.

Окрім цього в список були зараховані директори правління і їх представники таких російських організацій як "Газпромбанк","Радкомбанк",  "Сбербанк".

Серед організацій в список потрапили компанія з піару "ИМА-Консалтинг", Міжнародний розрахунковий банк та "Гознак".

У заяві від міністерства закордонних справ Сполученого Королівства говориться, що ці особи та організації мали пряме відношення до проведення псевдореферендумів на окупованих територіях. Окрім того, як зазначають у міністерстві фіктивний референдум проходив під наглядом військових РФ, які залякували місцевих жителів зброєю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про результати референдуму на тимчасово окупованих Російською Федерацією територіях. За даними РФ більшість підтримали приєднання до Росії. Найменший показник в Херсонській області — 87%, у інших понад 90%.

Також "Коментарі" писали про фальсифікації на фіктивному опитуванні місцевого населення. В урнах було багато пустих бюлетенів.


 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4444

28 вересня 2022, 18:55

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини