Головна Новини Світ Великобританія Паливна криза у Британії: влада мобілізувала армію для перевезення бензину на АЗС
commentss НОВИНИ Всі новини

Паливна криза у Британії: влада мобілізувала армію для перевезення бензину на АЗС

Країна зіткнулася з серйозною паливною кризою, на багатьох АЗС — черги

29 вересня 2021, 22:50
Поділіться публікацією:

В Англії півтори сотні військовослужбовців залучили, аби пришвидшити доставку цистерн з нафтопродуктами до АЗС. Тут утворився дефіцит пального, який і спровокував черги на заправних станціях. Про це інформує Reuters.

Паливна криза у Британії: влада мобілізувала армію для перевезення бензину на АЗС

У країні паливна криза (фото з відкритих джерел)

В острівній країні вже тиждень не вистачає палива до авто, яких тут нараховується чимало. Власники автомобілів запасаються бензином із запасом, а іншим його вже не вистачає. Поки дефіцитне пальне доставляють до Британії, його не можна знайти вдень навіть з вогнем на багатьох заправних об’єктах.

Найбільший дефіцит бензину є в столиці держави, на південному сході та в інших великих містах. Загалом, бензин відсутній на майже 40% АЗС, які володіють майже двома третинами всіх 8380 британських заправок.

Цю ситуацію прокоментував британський міністр підприємництва Квазі Квартенг.  Він сказав, що кілька останніх днів були для британців нелегкими, бо спостерігались чималі черги.Але він переконаний, що зараз все під контролем і всі ці процеси стабілізуються. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що буде з цінами на паливо в Україні в жовтніЕксперти озвучили для видання "Коментарі" прогноз цін на паливо в Україні на жовтень, розповівши, які фактори можуть вплинути на його подорожчання або здешевлення.  Експерт ринку нафтопродуктів, гендиректор ТД "SunOil" (мережа АЗС) Леонід Косянчук прогнозує, що з огляду на стрімке зростання цін на енергоносії, очікувати зниження вартості нафтопродуктів не доводиться. За його словами, це може свідчити про те, що в Європі все-таки намітилися істотні успіхи в боротьбі зі світовою пандемією і вихід економіки з рецесії. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини