Головна Новини Світ Великобританія Пандемія - не перешкода: як пара оригінально обійшла карантин і зробила велике весілля (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Пандемія - не перешкода: як пара оригінально обійшла карантин і зробила велике весілля (ФОТО)

Закохані не хотіли одружитися без своїх друзів і близьких, тому придумали нестандартний варіант весільної церемонії

7 жовтня 2020, 14:03
Поділіться публікацією:

У Великобританії відбулося весілля в стилі Covid-Safe: на церемонії були 250 гостей, але всі вони перебували в своїх машинах. Так вийшло обійти карантинне обмеження, що дозволяє запрошувати на одруження лише 15 осіб. Про це пише The Mirror.

Пандемія - не перешкода: як пара оригінально обійшла карантин і зробила велике весілля (ФОТО)

Фото: Tim Stewart News

Наречена Рома Попат і наречений Вінал Патель побралися в Бракстед-парку, приголомшливому заміському будинку в Челмсфорді, Ессекс. Щоб обійти обмеження за кількістю гостей креативна пара влаштувала перше в країні весілля, що відповідає вимогам карантину. Тому сотні людей спостерігали за церемонією зі своїх автомобілів на великому екрані. Крім цього, весіллям через відеозв'язк насолодилися ще 300 гостей з усього світу.

Всі гості отримали кошики зі смачними закусками, а також інструкції з безпеки, антибактеріальні гелі для рук і місткості для сміття. Крім того, під час чотиригодинного індуїстського весілля можна було замовляти їжу на спеціальному веб-сайті. Офіціанти привозили смакоту на гіроскутерах.

Після проголошення заповітних "так" і поцілунку пара проїхалася на гольф-баггі, вітаючи гостей, а ті сигналили їм зі своїх авто.

Додамо, що закохані планували одружитися у квітні, але довелося відкласти дату через пандемію. Спочатку планувалося запросити 700 гостей, тому пара вирішила викрутитися, використовуючи для проведення бенкету ідею в стилі автокінотеатру.

"Нас не влаштовувало, що так багато інших друзів і родичів не змогли приїхати, і ми хотіли, щоб вони стали частиною нашого свята", — зізналися молодята.

Відзначається, що до організаторів такої креативної церемонії вже виріс інтерес: пари просять зробити і їм таке ж "коронавесілля".

Пандемія - не перешкода: як пара оригінально обійшла карантин і зробила велике весілля (ФОТО) - фото 2
Пандемія - не перешкода: як пара оригінально обійшла карантин і зробила велике весілля (ФОТО) - фото 3
Пандемія - не перешкода: як пара оригінально обійшла карантин і зробила велике весілля (ФОТО) - фото 4
Пандемія - не перешкода: як пара оригінально обійшла карантин і зробила велике весілля (ФОТО) - фото 5
Пандемія - не перешкода: як пара оригінально обійшла карантин і зробила велике весілля (ФОТО) - фото 6
Пандемія - не перешкода: як пара оригінально обійшла карантин і зробила велике весілля (ФОТО) - фото 7

Раніше ми писали, як британець оригінально знайшов собі дівчину. Дивовижна історія про те, як він використовував рекламний білборд для пошуку кохання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини