Головна Новини Світ Великобританія Бен Воллес оголосив, що піде з посади міністра оборони: політик назвав причину
commentss НОВИНИ Всі новини

Бен Воллес оголосив, що піде з посади міністра оборони: політик назвав причину

Міністр оборони Великої Британії оголосив, що залишить велику політику після 24 років роботи.

16 липня 2023, 08:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр оборони Великої Британії Бен Воллес заявив, що невдовзі залишить велику політику. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Sky News.

Бен Воллес оголосив, що піде з посади міністра оборони: політик назвав причину

Міністр оборони Великобританії Бен Воллес. Фото з відкритих джерел

Британський політик Бен Воллес, який найдовше очолював міністерство оборони країни та встиг попрацювати під час повномасштабного вторгнення в Україну з трьома різними прем'єрами заявив, що залишає велику політику. Воллес сказав, що не братиме участі у наступних виборах до Палати представників, таким чином британський політик не зможе бути депутатом.

"Наступного разу я не балотуватимусь", — заявив Воллес.

Крім того, Бен Воллес розповів, що восени прем’єр-міністр Ріші Сунак проведе перестановки у міністерствах. Саме тоді Воллес піде з посади Міністра оборони. Попри це британець пояснив, що не буде передчасно йти з посади, як це робили раніше колеги Бориса Джонсона.

"Я пішов у політику в парламенті Шотландії в 1999 році. Це 24 роки. Я провів понад сім років із трьома телефонами біля ліжка", — пояснив своє рішення Воллес.

Журналісти уточнили у Воллеса, для чого йому потрібно три телефони, однак міністр оборони Британії тричі відповів, що це секрет.

Інтерв'ю Бена Воллеса вийшло за кілька днів після скандальних заяв політика щодо поставок зброї Україні. На саміті НАТО Воллес розповів, що після приїзду в Україну одразу отримав список зброї та сказав на це "ми не Amazon". 

Нагадаємо, що Міністерство оборони Великої Британії одне з перших оголосило про відправку зброю в Україну після російського вторгнення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ірина Верещук відреагувала на скандальні слова міністра оборони Великої Британії, які прозвучали на саміті НАТО.

Також "Коментарі" писали про Воллеса, який розповів про кодові слова для поставок зброї в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини