Головна Новини Світ Великобританія Померла мати Бориса Джонсона
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла мати Бориса Джонсона

Жінка мирно померла в госпіталі в Лондоні

14 вересня 2021, 03:15
Поділіться публікацією:

Мати прем'єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона Шарлотта Джонсон Уол померла у віці 79 років. Про це інформує Sky News. За даними ЗМІ, вона мирно померла в госпіталі в Лондоні. Але при цьому причина смерті не називається.

Померла мати Бориса Джонсона

Борис Джонсон - фото из открытых источников

Зауважимо, що мати британського прем'єра страждала від хвороби Паркінсона.


Вона була художницею, але через хворобу їй стало складно продовжувати займатися улюбленою делом.СМІ нагадали, що Борис Джонсон одного разу назвав свою матір вищим авторитетом в сім'ї і вважав, що вона прищепила йому ідею цінності кожного людського життя.


Як повідомляли раніше британская королівська сім'я і прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон засудили численні жарти в сторону чорношкірих гравців збірної Англії після фіналу чемпіонату Європи проти Італії. Про це повідомляє TV 2 Sport. Принц Вільям у своєму Twitter заявив, про неприйнятність того, щоб гравці національної команди терпіли "огидна поведінка" від своїх фанатів. За його словами всі учасники інтернет-цькування повинні понести відповідальність. "Англійська команда заслуговує на те, щоб її називали героями, а не піддавали расизму в соціальних мережах. Винним в такому жахливому поведінці має бути соромно", — відреагував на ситуацію прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон. Нападкам з боку незадоволених фанатів англійської збірної в своїх профілях в соціальних мережах зазнали три чорношкірих гравця, які поспіль не забили вирішальні пенальті на Євро-2020: Маркус Решфорд, Джадон Санчо і Букайо Сака. Як відомо, вони отримували в особисті повідомлення свої фотографії з банановим і мавпячими емоджі, які іноді супроводжувалися гнівними коментарями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини