Головна Новини Світ Великобританія Порушили карантин: глава МОЗ Великобританії пішов у відставку після пристрасного поцілунку з коханкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Порушили карантин: глава МОЗ Великобританії пішов у відставку після пристрасного поцілунку з коханкою

Скандал навколо Хенкока спалахнув після публікацій фотографій, на яких колишній міністр пристрасно цілується зі своєю колегою

27 червня 2021, 05:16
Поділіться публікацією:

Міністр охорони здоров'я Великобританії Метт Хенкок подав у відставку після того, як фотографи опублікували його поцілунок зі своєю колегою Джиною Коладанджело, порушивши карантин та цим вимогу соціальної дистанції. Про це пише ВВС.

Порушили карантин: глава МОЗ Великобританії пішов у відставку після пристрасного поцілунку з коханкою

Метт Хенкок. Фото: ТСН

У листі до прем'єр-міністра Бориса Джонсона він сказав, що уряд "має бути чесним перед людьми, які так багато пожертвували в цій пандемії, коли ми їх підвели".

Скандал навколо Хенкока спалахнув після публікацій фотографій, на яких колишній міністр пристрасно цілується зі своєю колегою і давньою подругою Джиною Коладанджело. Обидва вони  давно одружені і мають дітей.

Попередньо, як пишуть ЗМІ, інцидент стався в приміщенні британського Департаменту охорони здоров'я. 

Як ми повідомляли раніше, і з-за нових, більш посилених мутацій коронавируса світ може опинитися на порозі нового спалаху пандемії. Виявлено дельта-штам, раніше відомий як "індійський", і в Україні. Однак, на думку імунолога Андрія Волянського, посилення карантину в країні не потрібно. Фахівець вважає, що українська епідеміологічна ситуація кардинально відрізняється від російської. Попри те, що в РФ фіксується постійне збільшення кількості підхопили "корону", українці знаходяться у відносній безпеці, говорить Волянський. За словами імунолога, в нашій країні набагато більше людей вже перехворіли COVID-19, ніж в Росії. Це означає, що вони мають природний імунітет до вірусу. Також дельта-штам хоч і є більш заразним, але особливих ускладнень при протіканні хвороби не демонструє, запевняє лікар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини