Головна Новини Світ Великобританія Посол Британії розповіла, чи є в РФ безпечний для України наступник Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Британії розповіла, чи є в РФ безпечний для України наступник Путіна

Для зміни політичного режиму або демократизації російського народу потрібен час

25 серпня 2022, 22:35 comments1182
Поділіться публікацією:

Зараз  в  Росії не  має претендента на  президентську посаду після Володимира Путіна,  керівництво якого  виявилось  безпечним для України. Про це заявила посол Британії  Мелінда Сіммонс, пише  РБК-Україна.

Посол Британії розповіла, чи є в РФ  безпечний для України наступник Путіна

В РФ не видно наступника Путіна, який би не загрожував Україні (фото з відкритих джерел)

Як наголосила  дипломат,  громадяни РФ  повинні подумати та визначити, яким буде їх  майбутнє.

"І я також думаю, що важко побачити в російському ландшафті людину, яка могла б замінити Путіна, яка б відразу змусила українців відчувати себе безпечніше", -  висловила свою думку представниця  Британії.

 Посол  ще наголосила, що аби змінився  політичний  режим   чи російські громадяни відчули  подих  демократизації  має пройти якийсь час.

За словами посла Британії в Україні, це не залежить від того, яке рішення приймуть мешканці РФ, чи зроблять інший вибір. Для цього потрібен час. З цієї причини в  Україні та  сусідніх країнах Європи  всі демократичні сили мають визнати, що   такий процес-довгострокова перспектива. Для цього теж потрібно всім змінити власну політику.

При цьому Сіммонс для прикладу навела те, як зростає присутність блоку Альянсу  в сусідніх з нашою  державою країнах.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що ЗМІ дізналися, як Путін зібрався рятувати війну в УкраїніУ Кремлі ухвалили рішення на затягування так званої "спецоперації" не тільки тому, що стратегічних цілей, яких ставив Путін перед початком війни не досягнуто, але ще й тому, що в Москві всерйоз розраховують похитнути європейську єдність, коли почнуться морози і європейці почнуть відчувати дефіцит російського. газу. Ось тоді, сподівається Путін, ЄС може переконливіше почати схиляти Україну погодитися на переговори з Росією на тих умовах, які озвучить російський президент. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини