Головна Новини Світ Великобританія Пожежу в британському Уорвікширі досі не можуть загасити: що відомо про потерпілих
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежу в британському Уорвікширі досі не можуть загасити: що відомо про потерпілих

Безвісти зник один чоловік, його досі шукають

28 серпня 2021, 19:05
Поділіться публікацією:

Пожежа в Уорікширі все ще триває. 27 серпня там на заводі з виробництва пластмас стався вибух та спалахнула пожежа, що триває досі. Місцеві скаржилися на сильний хімічний запах. Про це повідомляє видання BBC News.

Пожежу в британському Уорвікширі досі не можуть загасити: що відомо про потерпілих

Пожежу в британському Уорвікширі ще гасять, фото з відкритих джерел

За словами головного начальника пожежно-рятувальної служби Уорікшира Барнабі Брігґса, вибухи сталися через те, що спалахнули ємкості з хімікатами, що зберігалися на заводі. Брігґс сказав, що вогонь вдалося локалізувати.

"Пожежники невтомно працювали в надзвичайно складних умовах і зробили величезну роботу з подолання цієї величезної пожежі. Є сподівання, що все може повернутися до нормального стану, однак очікується, що операція займе кілька днів. Ми працюємо над тим, щоб мінімізувати незручності для громадськості, але тим часом закликаємо до продовження співпраці та порозуміння", — наголосив керівник поліції міста Майк Сміт.

Повідомляється, що безвісти зник один чоловік, працівник одного з підприємств, що розташовані біля епіцентру пожежі. Його родину вже повідомили про те, що пошуки чоловіка тривають.

З навколишніх будинків були евакуйовані громадяни. Їх поки що не пропускають додому. Лише після завершення моніторингу якості повітря місцеві мешканці, які були евакуйовані з району, зможуть повернутися у будинки.

Представники Громадського здоров'я Англії радять тепер усім місцевим мешканцям знову відкривати вікна та провітрити приміщення.

Також повідомляється, що місцевих попереджають, аби вони не  торкалися сміття від пожежі й не намагалися прибрати його самостійно. Операція з прибирання буде проведена районною радою міста.

Розслідування причин пожежі ще триває. Поліція дозволила працівникам прилеглих офісів зайти до приміщень та забрати цінні речі. Також власникам автомобілів, припаркованих неподалік пожежі, теж дозволили забрати транспорт. У місті відкрили частину доріг для проїзду.

Як писав портал "Коментарі", у британському місті стався вибух.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

koss

28 серпня 2021, 21:39

Размер имеет значение. Увеличить член теперь можно и без операции, я сам в этом убедился. как это сделать смотри здесь ----- https://s4.lv/extra


Новини