Головна Новини Світ Великобританія Принц Чарльз хвилювався через колір шкіри спадкоємця - чи справедливі звинувачення
commentss НОВИНИ Всі новини

Принц Чарльз хвилювався через колір шкіри спадкоємця - чи справедливі звинувачення

У Букінгемському палаці порушили расове питання

29 листопада 2021, 15:28
Поділіться публікацією:

У книзі "Брати та дружини: приватне життя Вільяма, Кейт, Гаррі та Меган" автор Крістофер Андерсен каже, що Чарльз запитав, яким буде колір шкіри дитини Гаррі та Меган. Прес-секретар принца Чарльза в понеділок 29 листопада відкинув твердження, зроблене в книзі. Про це повідомляє Reuters.

Принц Чарльз хвилювався через колір шкіри спадкоємця - чи справедливі звинувачення

Британський принц Гаррі та його дружина Меган, герцогиня Сассекська, тримають сина Арчі - Reuters

"Це вигадка і не варте подальших коментарів", — сказав речник Чарльза журналістам на Барбадосі, де Чарльз візьме участь в урочистостях з нагоди переходу острова до республіки.

Згідно з новинним веб-сайтом знаменитостей Page Six, книга розповідає про ймовірну розмову між Чарльзом та його дружиною Каміллою. Вранці під час заручин Гаррі та Меган у 2017 році Чарльз запитав: "Цікаво, який вигляд матимуть їхні діти?" Камілла, мабуть, була "дещо здивована" і відповіла: "Ну, я впевнена, абсолютно чудовий", — повідомляють на сторінці Six. У книзі сказано, що Чарльз, понизивши голос, запитав: "Я маю на увазі, як ти думаєш, яким може бути колір обличчя їхніх дітей?"

У книзі, яка має вийти у вівторок 30 листопада, не стверджується, що Чарльз є невстановленим "старшим королем", якого Меган в березневому інтерв’ю Опрі Вінфрі звинуватила в тому, що він порушує питання щодо кольору шкіри її сина.

Меган, чия мати чорношкіра, а батько білий, сказала, що її синові Арчі було відмовлено у титулі принца, оскільки королівська сім'я стурбована "тим, наскільки темною може бути його шкіра".

Після інтерв’ю з Опре в Букінгемському палаці заявили, що порушені проблеми, зокрема, расові, викликають занепокоєння, сприймаються дуже серйозно і будуть розглядатися сім’єю в приватному порядку.

Сам ж автор книги Крістофер Андерсен жодним чином не прокоментував ситуацію.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Меган Маркл пропонує надавати жінкам оплачуваний декрет у США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини