Головна Новини Світ Великобританія Радниця Джонсона подала у відставку через жарти про різдвяну вечірку
commentss НОВИНИ Всі новини

Радниця Джонсона подала у відставку через жарти про різдвяну вечірку

18 грудня 2020 року, коли у Великій Британії був розпал карантину у зв'язку з епідемією COVID-19, чиновники провели вечірку на Даунінг-стріт

9 грудня 2021, 00:16
Поділіться публікацією:

Радник прем'єр-міністра Великої Британії Борис Джонсон Аллегра Страттон подала у відставку після негативної реакції на відео, події якого розгорнулися у грудні 2020 року. На ньому вона та інші високопосадовці жартують про нібито різдвяну вечірку, яка відбулася на Даунінг-стріт у розпал карантинних обмежень. Про це пише американське видання Forbes.

Радниця Джонсона подала у відставку через жарти про різдвяну вечірку

Алегра Страттон - фото з відкритих джерел

Страттон повідомила журналістам біля свого будинку, що рішення піти у відставку було її ініціативою – нещодавно вона працювала спікером Джонсона на саміті COP26. Вона додала, що жалкуватиме про скоєне до кінця своїх днів.

Нещодавно з'явилася інформація, що 18 грудня 2020 року, коли у Великій Британії був розпал карантину у зв'язку з епідемією COVID-19, чиновники провели вечірку на Даунінг-стріт. Згодом журналісти ITV отримали відео, на якому радник Джонсона Ед Олдфілд та Аллегра Стреттон (на той час – прессекретар Джонсона) жартують про різдвяну вечірку та обговорюють підготовку до неї. Громадськість і опозиція бурхливо відреагували: доходило навіть до того, щоб Борис Джонсон подав у відставку.

Нагадаємо, в Україні почали діяти нові карантинні правила, на які варто звернути увагу невакцинованим українцям. В Україні з кожним тижнем додається кількість областей, які залишають "червону" карантинну зону та переходять у "жовту". У зв'язку з цим, починаючи з 6 грудня, у країні починають діяти нові карантинні правила. Згідно з нововведеннями, громадські місця дозволено відвідувати громадянам, які мають жовтий сертифікат і одну дозу вакцинації або довідку про те, що нещодавно перехворіли на коронавірус.

У "червоній" зоні до відвідування громадських місць допускаються лише ті громадяни, які мали на руках документ, що підтверджує повний курс вакцинації або довідку про нещодавно перенесену хворобу COVID-19. Нової норми мають дотримуватися і працівники громадських закладів. До роботи допускатимуть тих, хто зробив хоча б один укол вакцини проти коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини