Головна Новини Світ Великобританія Що буде за підтримки України, якщо в США зміниться влада: у Британії зробили заяву
commentss НОВИНИ Всі новини

Що буде за підтримки України, якщо в США зміниться влада: у Британії зробили заяву

Міністр оборони Британії Шеппс заявив, що його країна буде поряд з Україною, незалежно від результатів виборів у США

25 вересня 2023, 10:50
Поділіться публікацією:

Підтримка українського народу з боку Великобританії нікуди не зникне незалежно від того, з яким результатом закінчаться вибори в США. Великобританія продовжить стояти "пліч-о-пліч" з Україною. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив міністр оборони Британії Грант Шеппс, повідомляє "CNN".

Що буде за підтримки України, якщо в США зміниться влада: у Британії зробили заяву

Грант Шеппс. Фото: з відкритих джерел

Представники Республіканської партії розділилися у своїй підтримці глави української держави Володимира Зеленського, причому останні опитування показують, що більшість республіканців погоджуються з тим, що США мають робити менше для допомоги Україні в її конфлікті з Росією.

Опитування CNN, яке проводилося у серпні, продемонструвало, що більшість жителів США проти виділення додаткових коштів Україні, а серед республіканців кількість противників сягає 71%.

Шепсу поставили питання про те, чи зміниться позиція офіційного Лондона, якщо президента-республіканця буде обрано і ухвалить рішення відмовитися від підтримки України з боку США. Міністр заявив, що підтримка Лондоном Києва "непорушна", і назвав це питання "спекулятивним".

"Це відбудеться нескоро, поки ми не побачимо, що трапиться на виборах республіканців, але ми продовжуватимемо стояти пліч-о-пліч з нашими друзями в Україні", — підкреслив Шеппс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Великобританія більше року проводила секретні переговори з РФ щодо проблем глобальної безпеки (включаючи дефіцит зерна та ядерну безпеку). Тим часом, міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров дав зрозуміти, що підсумок війни в Україні буде підведений на полі бою. В аналогічному ключі висловлюється українська влада та їхні радники типу Михайла Подоляка, попереджаючи, що російсько-українська війна поки що йде за песимістичним прогнозом "тривалої війни на виснаження". Про що говорять ці повідомлення-заяви? Що може підштовхнути Київ та Москву до переговорів? Які є варіанти розвитку подій у найближчому майбутньому? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини