Що означало число 230873 в житті королеви Єлизавети II

Остання велика королева світу Єлизавета II, була свідком багатьох важливих подій.

Єлизавета була епохою нашого часу, але вона також часто була суперечливою особою. Від весілля до скандалів з принцесою Діаною. Але в житті королеви було особливе число - 230873. Що означає це число?

Єлизавета була першою дитиною принца Альберта (пізніше короля Георга VI) і його дружини Єлизавети. Народилася 21 квітня 1926 року в Лондоні. Коли принц Едвард зрікся престолу (оскільки він хотів одружитися з розлученою Волліс Сімпсон), батько Єлизавети зійшов на королівський престол, зробивши її можливою спадкоємицею престолу.

Під час Другої світової війни Єлизавета переховувалась в кількох таємних місцях, найдовше у Віндзорському замку. Перша публічна поява Єлизавети відбулася в 1943 році під час візиту до Гренадерської гвардії. У 1945 році майбутня королева вступила у війська територіальної охорони, отримавши номер 230873. Після закінчення курсів водіїв і механіків вона отримала почесне звання молодший командир. Коли війна закінчилася, Єлизавета разом зі своєю сестрою змішалася з натовпом на вулицях Лондона, святкуючи закінчення кривавого конфлікту під ім'ям Друга світова війна.

У віці 96 років померла королева Великої Британії Єлизавета II. Вона сиділа на британському троні з 1952 року і була однією з найдовше правлячих глав держави в історії. Вона була королевою не лише Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії, а й ще 15 країн.

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв про смерть королеви Великобританії.

Також, "Коментарі" писали про те, хто стане новим королем у Сполученому Королівстві. В черзі на престол першим є принц Чарльз, а наступний йде його син Вільям.