Головна Новини Світ Великобританія Шотландія вводить жорсткий локдаун і тотальну заборону на перетин кордонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Шотландія вводить жорсткий локдаун і тотальну заборону на перетин кордонів

З 18:00 в п'ятницю в'їзд до Шотландії або виїзд з неї без поважної причини заборонений

20 листопада 2020, 11:50
Поділіться публікацією:

Перетин шотландського кордону стане незаконним сьогодні з 18:00 за місцевим часом у зв'язку з новими радикальними обмеженнями, які критики назвали глибоко помилковими.

Шотландія вводить жорсткий локдаун і тотальну заборону на перетин кордонів

Фото: из открытых источников

З 18:00 в п'ятницю в'їзд до Шотландії або виїзд з неї без поважної причини заборонений, і будь-хто, кого зловлять на цьому, може бути оштрафований на 60 фунтів стерлінгів. Людям, що живуть в закритих зонах третього або четвертого рівнів, включаючи велику територію в центральній Шотландії, також не дозволяється залишати свої території.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що акція протесту проти карантинних обмежень в Ліверпулі переросла в насильство і зіткнення з поліцією. Двоє були заарештовані, ще 10 осіб затримано поліцією під час демонстрації проти ізоляції. Протестуючі пройшлися колоною по центру міста з гаслом "Ви не змусите нас мовчати". Менш ніж за 24 години до протесту поліція попередила, що вживатиме заходи проти будь-яких осіб або підприємств, які не дотримуються поточних обмежень і наражають на небезпеку інших людей.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини