Головна Новини Світ Великобританія Сльози і крики: як Англія святкувала перемогу над Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Сльози і крики: як Англія святкувала перемогу над Україною

Перемогу збірної Англії відзначали майже всі жителі країни

4 липня 2021, 15:45
Поділіться публікацією:

Майже вся країна до самого ранку святкувала перемогу своєї національної збірної. Адже тепер, після поразки української команди, англійці потрапили в чвертьфінал Євро-2020. Про це пише The Sun.

Сльози і крики: як Англія святкувала перемогу над Україною

Англія святкує перемогу на Україною (фото з відкритих джерел)

У повідомленні зазначено, що футбольні фани до ранку святкували перемогу Англії в пабах, парках, на площах і просто на вулицях по всій Британії.

За словами журналістів британського таблоїду, мало не вся країна цілу ніч святкувала перемогу своїх футболістів на Чемпіонаті Європи. Щасливі вболівальники плакали, кричали, обіймалися, розмахували символікою національної збірної Англії, а також запускали феєрверки, танцювали, співали і організували святкову ходу з прапорами.

Нагадаємо, сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що Україна покинула Євро-2020, поступившись збірній Англії.

Футбольний поєдинок для нашої команди став невдалим — вже на 4-й хвилині Стерлінг віддав пас на Гаррі Кейна і форвард забив м'яч у ворота Георгія Бущана.

Друга половина матчу також розпочалася для української збірної з голу англійців — Гаррі Магуайр забив його головою. Незабаром підопічні Андрія Шевченка пропустили м'яч знову — Люк Шоу оформив другий удар, а Кейн зробив дубль ударом головою. Потім збірна Англії забила гол ще раз. Цього разу гол забив Джордан Хендерсон, причому це був його дебютний гол за команду.

Раніше стало відомо, як президент України Володимир Зеленський відреагував на програш національної збірної з футболу на Євро-2020. На своїх сторінках у соціальних мережах Володимир Зеленський написав, що жодна поразка не зламає нашу країну.

Андрій Шевченко розповів, чому українська команда програла на Євро-2020. Тренер команди зазначив, що їх сьогоднішній результат складно було б повторити навіть із добре укомплектованим складом команди. Крім того, він нагадав, що багато футболістів національної збірної не вийшли на поле через травми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини