Головна Новини Світ Великобританія Смертний вирок буде підписано. Як у світі реагують на погрози Путіна ядерною війною
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертний вирок буде підписано. Як у світі реагують на погрози Путіна ядерною війною

Російський диктатор Володимир Путін допустив можливість використання ядерної зброї у разі загрози його державі. Натомість, як заявив в ефірі «Еспресо» полковник армії Британії у відставці Глен Грант, Путін знову блефує

13 березня 2024, 14:46 comments2135
Поділіться публікацією:

На думку Гранта російський диктатор вчергове погрожує світу застосуванням ядерної зброї, проте це є блефом.

Смертний вирок буде підписано. Як у світі реагують на погрози Путіна ядерною війною

Глен Грант

За його словами, Путін розуміє, якщо наважиться на такий крок, то просто підпише собі смертний вирок. Грант відзначив, що діти російських топ-чиновників знаходяться в Європі та Сполучених Штатах, у них там є нерухомість, тому вони не хочуть таких радикальних дій і руйнування свого майбутнього лише через амбіції однієї людини.

Як відзначив Грант, саме тому у разі такої загрози саме оточення кремлівського диктатора може піти або на його фізичне усунення, як то вбивство, або, наприклад, запроторити його до психіатричної клініки.

"Путін чітко знає, що буде якщо він наважиться на такий крок",
- підкреслив британець.

Окрім того, він додав, що ні в Європі, ні в Сполучених Штатах не очікують проведення якоїсь ядерної атаки зі сторони Росії. Якщо ж би російський диктатор на такий крок все ж наважився, то він приведе до краху самої Росії.

"США має дуже багато різних видів озброєнь, їм навіть не треба наважуватися на використання ядерної зброї",
— додав експерт.

При цьому він підкреслив, що у Сполучених Штатах є багато військових, які за необхідності готові втрутитися, а також там є багато зразків альтернативної зброї.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що російський диктатор Володимир Путін заявив про те, що зброя існує для того, щоби її використовувати. Саме тому він допустив використання ядерної зброї у разі загрози існування його держави. Як підкреслив Путін, Російська Федерація технічно готова до використання ядерної зброї.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини