Головна Новини Світ Великобританія Стало відомо, чого найбільше боїться принц Гаррі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чого найбільше боїться принц Гаррі

Принц Гаррі вороже ставиться до британської преси

1 березня 2021, 09:30 comments1046
Поділіться публікацією:








Принц Гаррі та його дружина Меган Маркл дали своє перше телевізійне інтерв'ю американській телеведучій Опрі Вінфрі. Повної версії інтерв'ю ще немає, проте на платформі YouTube вже з'явився уривок, на якому принц розповідає про свій найбільший страх.

Стало відомо, чого найбільше боїться принц Гаррі

Королівська сім'я Великобританії: стало відомо про найбільший страх принца Гаррі. Фото: cdn

Виявляється, Гаррі найбільш за все боїться повторення історії його матері - принцеси Діани.

"Найбільше я боявся, що історія повториться. Я з великим полегшенням і радістю сиджу тут, розмовляю з вами, пліч-о-пліч з дружиною. Тому що я не можу уявити, як було їй (на цьому моменті на відео з'являється фотографія принцеси Діани. — ред.) проходити через це самій стільки років тому", — повідомив принц.

Йдеться про ставлення та висвітлення ЗМІ життя членів королівської родини. Зазначається, що раніше, преса неабияк дошкуляла принцесі Діані через розлучення з принцом Чарльзом. Інколи увага та питання засобів масової інформації морально травмували Діану. Таке саме вороже ставлення з боку британських ЗМІ частково відчули на собі принц Гаррі і Меган Маркл. Проте пара радіє, що частина представників ЗМІ все ж налаштовані позитивно та ставляться з розумінням і повагою до подружжя.


Нагадаємо, що раніше принц Гаррі заявив, що пішов з королівського життя, бо британська преса "руйнувала" його психічне здоров'я. В січні 2020 року подружжя перестало бути членами королівської сім'ї за власним бажанням. Пара переїхала в Лос-Анджелес і почала жити новим життям. З того періоду принц Гаррі та Меган Маркл все частіше дають інтерв'ю та охочіше спілкуються з пресою.

Також, сайт "Коментарі" раніше повідомляв, що чоловік королеви Великобританії, 99-річний принц Філіп був доставлений в одну з лондонських лікарень через погане самопочуття. Що з ним відбулося, читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини