Головна Новини Світ Великобританія Стало відомо, чому у Великобританії застрелили двох бурих ведмедів
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, чому у Великобританії застрелили двох бурих ведмедів

Доглядачів зоопарку стурбувала нетипова поведінка тварин

22 травня 2021, 19:45
Поділіться публікацією:

Доглядачі зоопарку в Великобританії застрелили двох бурих ведмедів, які втекли зі свого вольєра і напали на кабана. Про це пише CNN.

Стало відомо, чому у Великобританії застрелили двох бурих ведмедів

У британському зоопарку застрелили двох бурих ведмедів

Ведмедиці на прізвисько Білосніжка і Спляча красуня забрели у сусідній вольєр для диких кабанів у п'ятницю після того, як впало дерево, і утворило для них міст в Зоологічне об'єднання Лондонського зоопарку Уіпснейд.

Рішення про евтаназію ведмедів було прийнято через безпосередню загрозу людському життю, заявив головний куратор зоопарку Малкольм Фіцпатрік в електронному листі співробітникам.

"Оскільки бурі ведмеді — сильні та небезпечні хижаки, нашим пріоритетом є безпека, і ми повинні швидко приймати рішення, засновані на нашому досвіді та знаннях, щоб захистити наших людей, гостей та інших наших тварин", — сказав Фіцпатрік.

Доглядачі зоопарку були на місці через кілька хвилин, але не могли просто заспокоїти ведмедів, тому що вони залишалися б непередбачуваними й агресивними щонайменше протягом 20 хвилин, додав Фіцпатрік.

Буде проведено розслідування інциденту, і ветеринари оглянули пораненого кабана. Третій ведмідь на ім'я Попелюшка залишився в вольєрі та не постраждав.

Це невдалий час для зоопарку Уіпснейд, оскільки в неділю він відзначає своє 90-річчя. На ділянці площею 600 акрів протягом тижня, починаючи з 29 травня, будуть організовані такі заходи, як полювання за скарбами, стежки та декоративно-прикладне мистецтво.

У зоопарку налічується 3500 тварин, включаючи лемурів, гепардів та пінгвінів. Зоопарк Уіпснейд зазначає, що європейський бурий ведмідь є найбільшим видом ведмедів, а самки варіюються в вазі від 100 до 250 кілограмів, згідно з даними по збереженню ведмедів.

Раніше "Коментарі" писали, що ведмідь в США сховався від спеки в дитячому басейні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини