Головна Новини Світ Великобританія Стало відомо, яка країна першою передасть Україні далекобійну зброю
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яка країна першою передасть Україні далекобійну зброю

Прем'єр Великобританії Ріші Сунак виступив за розробку гарантій безпеки України

18 лютого 2023, 17:35 comments1765
Поділіться публікацією:

Британія стане першою країною, яка поставить Україні далекобійну зброю. Як повідомляє видання "Коментарі", таку заяву, виступаючи на Мюнхенській конференції з безпеки зробив прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак.

Стало відомо, яка країна першою передасть Україні далекобійну зброю

Ракета. ФОТО: з відкритих джерел

"Кожен російський сили, що минає, завдають ще більше болю і страждань. Єдиний спосіб, щоб змінити це для України, — це перемогти. Тому нам потрібна військова стратегія, щоб Україна отримала вирішальну перевагу на полі бою для перемоги у війні, і політична стратегія, щоб виграти світ", — зазначив Ріші Сунак.

Він зазначив, рецепт для перемоги України полягає у здобутті ще більшої кількості артилерії, бронетехніки та систем ППО.

"Тому зараз настав момент подвоїти нашу військову підтримку", — сказав глава британського уряду.

За його словами, перед тим, як вирішити вторгнутися в Україну, Путрн усе добре обдумав. Він сподівався, що Захід не захищатиме свободу і демократію, він просто відійде убік. Путін прорахувався. Тепер треба показати Путіну, що Захід готовий іти до кінця разом із українським народом.

"Навіть зараз він (Ред. — Путін) робить ставку, що ми втратимо самовладання. Але ми довели, що він неправий, тоді, і ми доведемо, що він неправий, зараз. Разом ми доставимо так багато озброєння в наступні кілька місяців, як за весь 2022 рік", — зазначив Сунак.

Читайте також на порталі "Коментарі" – як Україна може вирішити питання із озброєнням – чому відкладається питання щодо західної авіації.

Раніше "Коментарі" писали – санкції та ще більше зброї для України: Кулеба розповів про підсумки зустрічі з міністрами G7.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини