Головна Новини Світ Великобританія Страти мирних українців були частиною плану Путіна – голова британської розвідки
commentss НОВИНИ Всі новини

Страти мирних українців були частиною плану Путіна – голова британської розвідки

Голова британської розвідки повідомив, що Путін планував убивати мирних жителів України

4 квітня 2022, 11:55
Поділіться публікацією:

Страти мирних українських жителів були частиною плану Путіна щодо вторгнення в Україну. Як повідомлять "Коментарі", таку заяву опублікував голова британської розвідки MI6 Річард Мур на своїй сторінці у Twitter.

Страти мирних українців були частиною плану Путіна – голова британської розвідки

Річард Мур - фото з відкритих джерел

"Ми знали, що плани Путіна щодо вторгнення включали позасудові страти його військовими та розвідувальними службами. Повідомлення про вбивства у стилі страти мирних жителів зі звільнених районів викликають жах та холодять кров", — заявив Річард Мур.

Річард Мур також поширив заяву міністра закордонних справ Великої Британії Ліз Трасс, де вона засуджує масові вбивства мирних жителів у звільнених населених пунктах Київщини.

"Ми маємо притягнути до відповідальності винних за жахливі дії російських військ у Бучі, Ірпені та інших місцях України. Режиму Путіна не дозволять приховати свою причетність до цих звірств", — йдеться в повідомленні Трасс.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Росія ракетними ударами накриває південь – знову дісталося Одесі та Миколаєву. Інформація про те, куди саме збиралася потрапити Росія і по яких об'єктах у результаті було завдано удару – поки не повідомляється. Інформація щодо можливих постраждалих уточнюється.

Також "Коментарі" писали, що Блінкен повідомив, що Росія у війні проти України провалилася по всіх трьох фронтах. Російське керівництво провалило всі ключові цілі, які були актуальні ще до вторгнення російських військ в Україну. У результаті Російська Федерація зазнала стратегічної невдачі, і можливо навіть поразки.

Читайте на порталі "Коментарі": незабаром розпочнуться важкі бої з росіянами: Данілов назвав напрямок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини