Головна Новини Світ Великобританія Сунак поговорить із Байденом: чим обіцяють допомогти Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Сунак поговорить із Байденом: чим обіцяють допомогти Україні

Сунак поговорить із Байденом, як зробити українську ППО ще сильнішою

7 червня 2023, 07:40
Поділіться публікацією:

Під час візиту до Вашингтона прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак проведе переговори з президентом США Джо Байденом щодо подальших постачань військової техніки для України. Основний акцент буде зроблено на посиленні ППО. Як передає портал "Коментарі", про це пише Sky News.

Сунак поговорить із Байденом: чим обіцяють допомогти Україні

Джо Байден та Ріші Сунак. Фото: з відкритих джерел

Великобританія та США підтримують Україну у боротьбі проти країни-агресора. Зазначається, що союзники посилюють допомогу перед очікуваним літнім контрнаступом української армії.

"Одна з тем, яку прем'єр-міністр та президент Байден обговорять, це те, як ми можемо підтримувати величезний рівень глобальної підтримки України, надаючи їм необхідні можливості, включаючи протиповітряну оборону", — зазначив речник британського прем'єра.

Варто зазначити, що прем'єр-міністр Великобританії вже неодноразово зустрічався з головою Білого дому Байденом, але з того часу, як у жовтні був призначений на посаду, він здійснить свій перший офіційний візит до Вашингтона. Сунак матиме низку зустрічей безпосередньо з Байденом, членами Конгресу та бізнес-лідерами США.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Сунака заявили, що війна в Україні може завершитися під час візиту Сі Цзіньпіна до Москви.

Також видання "Коментарі" повідомляло – реакція Києва та Москви на підрив дамби Каховської ГЕС, яка сталася в ніч на 6 червня, виявилася передбачуваною. Україна звинувачує у всьому Росію, та своєю чергою киває на Україну. А що можна сказати про світову реакцію, відому на даний момент? Наскільки вона (з боку окремих країн та міжнародних організацій) адекватна масштабам того, що відбувається? Які заходи можуть бути вжиті проти винуватців теракту, за яким явно стоїть найвище військово-політичне керівництво РФ? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини