Головна Новини Світ Великобританія Сунак ризикує найближчим часом втратити посаду: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Сунак ризикує найближчим часом втратити посаду: яка причина

Британські консерватори можуть зазнати фіаско на виборах

19 червня 2024, 23:55
Поділіться публікацією:

Консервативна партія Великобританії, яку представляє прем'єр-міністр Ріші Сунак, чекає поразка на загальних виборах, які пройдуть 4 липня.

Сунак ризикує найближчим часом втратити посаду: яка причина

Партія Сунака може програти вибори. Фото з відкритих джерел

Як повідомляє видання Bloomberg, про це свідчать результати трьох великих опитувань, проведених серед британських виборців.

Видання зазначає, що усі опитування показують, що лідер Лейбористської партії Кейр Стармер, швидше за все, стане наступним прем'єр-міністром Великої Британії.

Як відомо, 22 травня Ріші Сунак оголосив позачергові парламентські вибори. Виборча кампанія у Британії триватиме шість тижнів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російські загарбники просуваються вперед на Покровському напрямку, пише офіцер ЗСУ Микола Мельник. "Відбувається те, що я й казав. Ми відходимо з "підкови" між Уманським і Новопрокопівським, оскільки воювати за дві не потрібні посадки немає ані сил, ані засобів. Остаточна втрата Соколу — це вже навіть не питання часу, а факт", — наголосив Микола Мельник. На думку військовослужбовця, противник продовжить нарощувати тиск на цих напрямках, а ЗСУ будуть відступати до великих фортифікаційних рубежів.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що через війну в Україні світ наближається до справжньої катастрофи, яка може статися вже у найближчі 3-4 місяці, заявив президент Сербії Александр Вучич. Сербський президент вважає, Захід не може дозволити собі, щоби програла Україна, оскільки для США і НАТО це буде означати погіршення геополітичної ситуації. Водночас, за його словами, якщо війну програє Путін, то він втратить усе. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини