Головна Новини Світ Великобританія Сунак та Байден назвали кому вигідна поразка Росії у війні проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

Сунак та Байден назвали кому вигідна поразка Росії у війні проти України

Лідер США та Великобританії повідомили, кому вигідна поразка Російської Федерації

16 листопада 2022, 20:59 comments4654
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент США Джо Байден і прем'єр-міністр Великобританії Руші Сунак погодилися, що збереження міжнародного тиску на Володимира Путіна є основною ціллю для поразки Росії у війні з Україною. Також політики вважають, що такі дії відповідають інтересам усіх. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сайт британського уряду.

Сунак та Байден назвали кому вигідна поразка Росії у війні проти України

Ріші Сунак та Джо Байден. Фото: з відкритих джерел

Під час зустрічі G20 на саміті в Індонезії Байден та Сунак погодились, що важливо поглиблювати міжнародні зв’язки між їхніми країнами, особливо через економічну кризу у світі.

Прем'єр-міністр Великобританії та президент США наголосили, що дії російського президента та його оточення є відповідальними за глобальну економічну кризу та інфляцію у світі. Саме тому слід підтримувати тиск на Володимира Путіна і його режим у війні проти України вважають політики.

"Збереження міжнародного тиску для забезпечення поразки Путіна в Україні в інтересах усіх", — повідомляють у заяві британського уряду.

Ріші Сунак та Джо Байден заявляють, що для подолання економічних наслідків, включно з проблемами найбільш вразливих верств населення у всьому світі, важливо працювати разом з Україною та союзниками.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська делегація не змогла виступити на одному з найбільших цьогорічних самітів через активістів.

Також "Коментарі" писали про ще одну країну, яка визнала російський режим терористичним. До Естонії, Литви, Польщі та України приєдналась Чехія. Відповідне рішення було прийнято парламентарями країни. Окрім країн, Росію визнала терористом також і Рада Європи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини