Головна Новини Світ Великобританія У 2022 році мемуари принца Гаррі вийдуть українською мовою одночасно зі світовою прем'єрою
commentss НОВИНИ Всі новини

У 2022 році мемуари принца Гаррі вийдуть українською мовою одночасно зі світовою прем'єрою

Вона вийде разом з міжнародним релізом

21 вересня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

Герцог Сасакський уклав угоду з американським видавництвом Penguin Random House на публікацію мемуарів. Очікується, що книгу випустять в кінці 2022 року. Всі зароблені гроші підуть на благодійність. В Україні її видасть видавництво "Лабораторія". Вона вийде разом з міжнародним релізом.

У 2022 році мемуари принца Гаррі вийдуть українською мовою одночасно зі світовою прем'єрою

Принц Гаррі, фото з відкритих джерел

"У відборі (конкурсі) до видання української версії взяло участь 7 учасників і першими виявилися ми", — пише директор "Лабораторії" Антон Мартинов.

Герцог Сасакській уклав угоду з американським видавництвом Penguin Random House на публікацію мемуарів. Очікується, що книгу випустять в кінці 2022 року. Всі зароблені гроші підуть на благодійність.

Принц Гаррі зазначив, що буде писати мемуари не з точки зору принца, яким народився, а з точки зору людини, якою став. Він пообіцяв, що в книзі будуть історії про злети й падіння, помилки і отримані уроки.

"Я глибоко вдячний за можливість поділитися тим, що довідався за своє життя, і дуже радий, що люди прочитають точну і повністю правдиву розповідь про моє життя з перших вуст", — додав принц Гаррі, пише The Guardian.

За словами видавців, мемуари охоплять період з дитинства герцога Сасакського до наших днів. Він розповість про службу в Афганістані, а також про свою роль чоловіка і батька.

Нещодавно стало відомо, що Меган Маркл випустить дитячу книгу "Лавка". Вона про стосунки принца Гаррі і сина Арчі. Про це вона розповіла на сайті благодійної організації Archewell. У заяві зазначено, що "Лавка" почалася з вірша, який вона написала чоловікові до Дня батька, через місяць після народження сина Арчі.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що вийшов трейлер фільму в принц Гаррі і Меган Маркл .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини