Головна Новини Світ Великобританія У Британії анонсували новий пакет військової допомоги Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії анонсували новий пакет військової допомоги Україні

Ріші Сунак оголосить про артилеристський пакет для Києва 19 грудня

19 грудня 2022, 10:00
Поділіться публікацією:

Військова підтримка України у 2023 році продовжиться. В уряді Великобританії оголосили про допомогу Україні наступного року. Українська армія зміцниться за рахунок постачання кількох сотень тисяч артилерійських боєприпасів на загальну суму близько 286 мільйонів євро. Як повідомляє портал "Коментарі", про це розповів глава британського уряду Ріші Сунак.

У Британії анонсували новий пакет військової допомоги Україні

Ріші Сунак. Фото: з відкритих джерел

Британський прем'єр-міністр Ріші Сунак оголосить про новий артилерійський пакет для Києва на саміті Об'єднаних експедиційних сил у Ризі 19 грудня. Це рішення Лондона дозволить забезпечити ЗСУ постійним потоком артилерійських боєприпасів протягом 2023 року.

"Великобританія і наші європейські союзники йдуть пліч-о-пліч у нашій відповіді на вторгнення в Україну, і ми знову як і раніше непохитні в наших прагненнях до миру в Європі. Але для досягнення миру ми повинні стримувати агресію, і наші спільні розгортання по всьому регіону життєво важливі для забезпечення того, щоб ми могли реагувати на найсерйозніші загрози", — йдеться в оприлюдненій на сайті уряді Великобританії заяві Сунака.

Крім того, зазначено, що британський політик закликає лідерів підтримати чи збільшити підтримку України у 2023 році. Також повідомляється, що Британія відправила 125 зенітних знарядь для України та понад 100 тисяч боєприпасів із початку повномасштабного нападу Росії.

Читайте на порталі "Коментарі" — в Україні небезпідставно побоюються чергового масованого наступу російських військ в Україну. В Інституті вивчення війни вважають, що такий наступ може відбутися найближчими місяцями.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини