Головна Новини Світ Великобританія У Британії дівчина отримала розрив вен і опинилася в інвалідному кріслі після вакцинації від коронавируса
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії дівчина отримала розрив вен і опинилася в інвалідному кріслі після вакцинації від коронавируса

Молода жінка з Лондона стверджує, що пролежала в лікарні чотири тижні й не могла ходити через ураження нервів і суглобів

29 червня 2021, 13:45 comments1880
Поділіться публікацією:

Важкі наслідки після вакцинації від коронавірусу обрушилися на молоду мешканку Лондона — Кортні Кінг. За твердженням жінки, її вени та клітини крови "лопнули" після реакції на укол від Covid-19. Кортні Кітінг повідомила, що вона була змушена використовувати інвалідне крісло протягом місяця після сильної побічної реакції на вакцину. Цей випадок привернув навіть увагу британського видання "The Sun", яке опублікувало її історію.

У Британії дівчина отримала розрив вен і опинилася в інвалідному кріслі після вакцинації від коронавируса

побічні явища після вакцинації, Кортні Кінг

У Британії дівчина отримала розрив вен і опинилася в інвалідному кріслі після вакцинації від коронавируса - фото 2


"Просто хотілося б поширити обізнаність про погану реакцію на вакцину від коронавірусу. Ці фотографії — те, що сталося з моїми ногами, а також з руками і спиною після вакцини. Мої вени та кров'яні клітини лопнули і стікали кров'ю під шкірою. Я не могла ходити понад місяць, у мене постраждали нерви і суглоби в ногах. Понад місяць я була в інвалідному візку і потім вчилася знову ходити з рамкою. Місяць я лежала в лікарні, і мені сказали, що якби я не опинилася тут вчасно, для мене це стало б смертельним ", — написала в своєму пості на Фейсбук Кортні.
У Британії дівчина отримала розрив вен і опинилася в інвалідному кріслі після вакцинації від коронавируса - фото 3
Пост дівчини, зібрав понад 3 тисячі коментарів і близько 5 тисячі репостів на ранок 29 червня.

"Вибрати вакцину від COVID — одна з найбільших помилок, які я коли-небудь допускала у своєму житті. Через майже 2 місяці після уколу, я все ще не можу нормально ходити і не можу повністю займатися нормальною діяльністю, до якої я звикла, і висип досі не повністю зник. Я просто поширюю обізнаність, тому що ніколи б не хотіла, щоб хтось пройшов через те, що трапилося зі мною"- застерегла постраждала.

Окрім маси тих, хто співчуває Кортні, знайшлися і скептики, як у Фейсбук, так і в коментарях до посту "The Sun", котрі запитують, чому автор не вказала якою саме вакциною і коли вона вакцинувалася? Дівчина у відповідь підтвердила, що опубліковане нею є правдою і вона дотепер не оговталася від наслідків щеплення.
Раніше "Коментарі" вже інформували, як проходить процес вакцинації від Covid-19 в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини