Головна Новини Світ Великобританія У Британії пара знайшла потайний люк в своєму будинку: господарі навіть не підозрювали, що під ним могло бути (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії пара знайшла потайний люк в своєму будинку: господарі навіть не підозрювали, що під ним могло бути (ВІДЕО)

Власники житла відчули дивний запах, що доносився з однієї з кімнат

20 серпня 2021, 16:59
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Великобританії пара виявила потайний люк у власному будинку. Про це повідомляє видання УНІАН.

У Британії пара знайшла потайний люк в своєму будинку: господарі навіть не підозрювали, що під ним могло бути (ВІДЕО)

У Британії пара знайшла потайний люк в своєму будинку. Фото: скріншот з відео.

Як стало відомо, в британському місті Плімут, що в графстві Девон пара виявила несподівану знахідку під час ремонту. Відзначається, що їх будинок був побудований ще в 16 столітті.

Власники житла відчули дивний запах, що доносився з однієї з кімнат і вирішили знайти джерело. Прибравши килим на підлозі вони виявили залізний люк, в якому перебувала каналізаційна труба.

"Страшно подумати, що ми збиралися залишити килим в спальні до тих пір, поки не з'явиться достатньо грошей на ремонт. У нас під ногами пливли фекалії", — сказала автор відео.

Процес виявлення джерела дивного запаху був знятий на відео та опублікований користувачем під ніком @ candyrainsalon в сервісі TikTok. Ролик швидко став вірусним і набрав мільйони переглядів.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в британському місті Ворксоп сажотруси, виконуючи свою роботу, наткнулися на незвичайну знахідку. Чоловіки виявили лист і вирішили розшукати його відправника. Як виявилося, воно пролежало в димоході 60 років. Про те, що знаходилося в листі читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що шотландка прибирала в будинку і стала багатшою на чотири мільйони доларів. Повідомляється, що господиня будинку є спеціалісткою по рідкісних книг і рукописів і вона вирішила самостійно вивчити знахідку. Її придбав анонімний покупець за суму понад чотири мільйони доларів США. Детально про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

знайка

20 серпня 2021, 16:27

ковер 16 го века бедняжки


Новини