Головна Новини Світ Великобританія У Британії відповіли на загрози Лаврова щодо ризиків ядерної війни
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії відповіли на загрози Лаврова щодо ризиків ядерної війни

У Лондоні не вірять у те, що Росія наважиться розв'язати Третю світову війну

26 квітня 2022, 16:20 comments2139
Поділіться публікацією:

Міністр збройних сил Британії Джеймс Хіпі в ефірі ВВС сказав, що слова глави МЗС РФ Сергія Лаврова про загрозу "Третьої світової" та ризики "ядерної війни" не варто сприймати надто серйозно і вони, швидше за все, є лише "бравадою". Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише "Reuters".

У Британії відповіли на загрози Лаврова щодо ризиків ядерної війни

Міністр збройних сил Британії Джеймс Хіпі

Джеймс Хіпі висловив думку, що зараз не загрожує реальна ескалація, про що застерігає Сергій Лавров. Підтримку України із боку Заходу міністр назвав виваженою.

На питання про те, наскільки можливе застосування Кремлем тактичної ядерної зброї, Хіпі сказав, що вважає таку можливість "мізерно маленькою".

Джеймс Хіпі сказав також, що за нинішніх обставин Україна може "цілком легітимно" атакувати об'єкти в Росії.

Міністр оборони Великобританії також висловив думку, що у нинішній ситуації Україна може "цілком легітимно" вдарити по об'єктах у Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — окупанти придумали нову причину для загроз Україні. Озвучити її цього разу дали право ватажку квазіреспубліки "ДНР" Денису Пушиліну. Маріонетковий лідер "ДНР" пригрозив Україні за вибухи у невизнаному Придністров'ї, зазначивши, що потрібно на це відреагувати та йти у наступ на Україну, не лише відбираючи повністю Донецьку та Луганську. Також Пушилін пригрозив Україні за обстріл прикордонних російських областей.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російські окупанти вирішили вдатися до нової тактики – тепер військові, які вторглися до Маріуполя, зламують житлові будинки, виносять звідти всі цінні речі, після чого заселяються в них. Такі будинки вони позначають латинською літерою Z.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.reuters.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини