Головна Новини Світ Великобританія У Британії відреагували на рішення надати Україні танки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії відреагували на рішення надати Україні танки

Як вважає прем'єр-міністр Ріші Сунак, колективне рішення про надання танків Україні стане каталізатором для інших країн наслідувати цей приклад

26 січня 2023, 11:00 comments4958
Поділіться публікацією:

Прем'єр-міністр Великобританії Ріші Сунак вважає, що союзники не повинні зупинятися на рішенні надати танки Україні, потрібно й надалі посилювати підтримку українського народу, щоб якнайшвидше закінчилася війна. За інформацією Офісу прем'єр-міністра Великобританії, Ріші Сунак зателефонував президенту США Джо Байдену, канцлеру Німеччини Олафу Шольцю, президенту Франції Еммануелю Макрону та прем'єр-міністру Італії Джорджі Мелоні. Під час телефонних переговорів підтримка України стала ключовим питанням.

У Британії відреагували на рішення надати Україні танки

Ріши Сунак. Фото: з відкритих джерел

Зокрема, Сунак привітав рішення союзників про надання Україні основних бойових танків і розповів найсвіжішу інформацію про непохитну підтримку Сполученим Королівством для України, зокрема рішення надати роту танків Challenger 2.

"Цей рішучий колективний крок стане каталізатором для інших країн наслідувати цей приклад", — зазначив лідер британців.

За його словами, є достовірна інформація, що Росії відстає і не встигає озброюватися, чим має скористатися українська армія за підтримки всього цивілізованого світу.                                                        

Прем'єр Великобританії висловив думку, що підтримка України має бути посилена вже зараз, йдеться про найближчі тижні, у крайньому випадку місяці.

Читайте також на порталі "Коментарі" — танки Leopard 2 підуть в Україну: про що говорить рішення Берліна — чи може змінитися ситуація на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – за 11 місяців від початку повномасштабної російсько-української війни: головні висновки – прогнози.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини