Головна Новини Світ Великобританія У Британії заговорили про ще один «Рамштайн» на підтримку України: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії заговорили про ще один «Рамштайн» на підтримку України: що відомо

У британському парламенті хочуть запустити "економічний Рамштайн", щоб "задушити військову машину" Путіна

1 травня 2023, 12:50 comments4734
Поділіться публікацією:

У парламенті Британії запропонували консолідувати зусилля в контексті санкцій проти Росії, які не мали такого великого впливу на російську економіку, як очікували західні країни. Там запропонували створити так званий економічний Рамштайн для тих, хто бореться за свободу України. Про це заявила член парламенту Великобританії від Консервативної партії, голова комітету із закордонних справ Палати громад Алісія Кернс, пише портал "Коментарі", із посиланням на "The Guardian".

У Британії заговорили про ще один «Рамштайн» на підтримку України: що відомо

Велика Британія. Фото: із відкритих джерел

Видання зазначає, що з такою ініціативою депутат виступила після того, як вивчила низку цифр, що показують, що санкції "не мали такого великого впливу на економіку Росії, як розраховували західні країни".

"Ці дуже докладні дані ще більше підтверджують необхідність "економічного Рамштайну" тих, хто виборює свободу України", — зазначила парламентарій.

На її думку, вже стало зрозуміло, що Заходу "не вдалося належним чином фінансово задушити військову машину Путіна".

"І ми повинні завадити йому фінансувати свої напади на мирних жителів. Ми можемо зробити це тільки в тому випадку, якщо ми мобілізуємо уряди для координації як в економічному, так і військовому відношенні", — додала Кернс.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія знову атакувала Україну ракетами: як спрацювала ППО.

Також видання "Коментарі" повідомляло – травень розпочався для України з чергового ракетного обстрілу з боку РФ. Тим часом триває підготовка до контрнаступальної операції ЗСУ та надмірно активно обговорення цього. Які очікування від травневої ситуації на всіх фронтах (військовий, зовнішньополітичний) російсько-української війни? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини