Головна Новини Світ Великобританія У Британії засудили колишнього вчителя, який ґвалтував учнів більше десяти років
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії засудили колишнього вчителя, який ґвалтував учнів більше десяти років

Колишнього викладача визнали винним у низці злочинів

30 квітня 2021, 04:00
Поділіться публікацією:

У Британії до 16 років ув'язнення засудили колишнього вчителя географії Джона Фокслі, який понад десять років ґвалтував хлопчиків у приватній школі. Про це повідомляється на сайті норфолкської поліції.

У Британії засудили колишнього вчителя, який ґвалтував учнів більше десяти років

Джон Фокслі (фото з відкритих джерел)

Колишнього викладача визнали винним у низці злочинів, зокрема в непристойному нападі на хлопчиків у віці від 14 до 16 років протягом 1980 — 1990 років.

Один з постраждалих розповів в суді, що через "темних спогадів про жорстоке поводження" почав вживати алкоголь та наркотики, а потім опинився в будинку для вразливих молодих людей.

"Наслідки сексуального, фізичного і психічного насильства до цього дня залишаються в пам'яті", — розповів чоловік.

Нагадаємо, сімейне насильство може завдати шкоди вашій здатності бути хорошим батьком, а також вплинути на ваші стосунки з дітьми декількома способами. Це відбувається, якщо гвалтівник використовує емоційне насильство, щоб підірвати ваші відносини з дітьми. Сімейне насильство між батьками є травматичним і для дітей. І навіть якщо вони цього не бачать, не чують або не відчувають безпосередньо, вони все ще знаходяться під впливом ситуації. Наприклад, прості знання про те, що ваш партнер завдає вам фізичний біль, вже травмують ваших дітей, змушуючи їх переживати постійне занепокоєння за вас. Крім того, наслідки фізичного насильства (синці, забиті місця, травми, переломи) також надають на дітей психологічний вплив. Сімейному насильству немає ніякого виправдання! Воно ніколи не виправдовується сімейними обставинами або поведінкою жертви, а також почуттями, досвідом або зловживанням алкоголем і іншими наркотиками.

Раніше "Коментарі" писали, кошмари у дитини — як зупинити страшні сни.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини