Головна Новини Світ Великобританія У Британії заявили, що готові до війни з Росією: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії заявили, що готові до війни з Росією: що відомо

Військові Великобританії розглядають Росію як головну загрозу у світі

17 липня 2022, 11:34 comments1399
Поділіться публікацією:

У Великій Британії вперше прямим текстом заявили, що британські військові літаки та пілоти готові до війни з Росією. При цьому ймовірність військового зіткнення виникне, якщо росіяни почнуть загрожувати Лондону чи його союзникам. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив Командувач Королівськими військово-повітряними силами Великобританії Майк Уінгстон в інтерв'ю "Sky News".

У Британії заявили, що готові до війни з Росією: що відомо

Авіація. Фото: з відкритих джерел

Уінгстон заявив, що Москва починає займати все більш загрозливу позицію, тому Лондон має бути готовий до різного результату подій, особливо після широкомасштабного вторгнення в Україну. Європейська безпека під великим питанням і немає ні для кого вже сумнівів у тому, що Росія на сьогоднішній день – найбільша загроза не лише для Великобританії, а й для Європи. Такого переконання може дійти кожен, якщо проаналізує те, що творить Росія в Україні і те, що раніше творила в Грузії. Те, що сталося, лише наближає до безпосереднього протистояння з Росією. Великобританія сподівається, що цього не станеться, але якщо прийде той момент, коли Росія здійснить агресію проти однієї з держав НАТО, військові Великобританії будуть готові вступити в бій.

Командувач британської авіації додав, що військові Великої Британії вже готуються до можливого протистояння з Росією.

Читайте також на порталі "Коментарі" — спроба №2 – Путін наказав захопити всю Харківську область, включаючи сам Харків. Про це йдеться у щоденному звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Також видання "Коментарі" повідомляло – у російській армії починається хаос і паніка: окупанти біжать із війни цілими ротами (аудіоперехоплення розвідки).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://news.sky.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини