Головна Новини Світ Великобританія У Британії знову може змінитись прем'єр: чим не влаштував Сунак
commentss НОВИНИ Всі новини

У Британії знову може змінитись прем'єр: чим не влаштував Сунак

За інформацією Bloomberg, британський уряд обговорює можливу заміну Сунака

15 березня 2024, 14:27
Поділіться публікацією:

Низка міністрів Великобританії ведуть приватні дискусії заміни прем'єра країни Ріші Сунака до парламентських виборів. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише видання "Bloomberg", посилаючись на інформовані джерела.

У Британії знову може змінитись прем'єр: чим не влаштував Сунак

Ріші Сунак. Фото: із відкритих джерел

За словами джерел, останніми днями міністри проводили закриті дискусії, вивчаючи можливість того, що правляча Консервативна партія може бути змушена замінити Сунака перед виборами.

Співрозмовники пояснили, що питання полягає в тому, чи допоможе тимчасовий лідер стримати сплеск популярності опозиційної Лейбористської партії.

У матеріалі йдеться, що каталізатором переговорів стала низка політичних скандалів, які продемонстрували нібито нездатність Сунака приймати швидкі політичні рішення, зокрема йдеться про обіцянки щодо скорочення податків і суперечки навколо расистських висловлювань, зроблених, як стверджують, одним із найбільших донорів партії.

Джерела вказують, що міністри, які беруть участь у переговорах, залишаються прихильниками Сунака і не хочуть зміни глави уряду.

Жоден із конкурентів, схоже, не має достатньої підтримки, щоб кинути йому виклик, і тому прем’єр зможе протриматися до виборів, повідомляє Bloomberg.

Якщо з'явиться кандидат, який зможе обійняти посаду без великого конкурсу, Сунака, швидше за все, усунуть, розповіли два високопосадовці. Наразі консерватори очікують місцевих виборів, які відбудуться 2 травня. За словами одного з міністрів, у разі невдалих результатів прем'єру важко пояснити однопартійцям, чому він має повести консерваторів на парламентські вибори.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що дадуть Україні гарантії безпеки від Великобританії: чи виправдалися очікування.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

fexx

15 березня 2024, 14:51

Сумасшедший се/кс несколько часов подряд, сильная эрекция, яркие оргазмы, много спермы и повышенный тестостерон и безопасно в любом возрасте! Не упустите свой шанс сделать свой се/кс незабываемым!---- https://use.my/eralis


Новини