Головна Новини Світ Великобританія У королеви Британії виявили коронавірус: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У королеви Британії виявили коронавірус: що відомо

Наразі в королівській сім'ї щонайменше троє хворих на коронавірус - королева, її старший син та його дружина

20 лютого 2022, 15:00
Поділіться публікацією:

У Єлизавети II виявили коронавірусну хворобу. Представник Букінгемського палацу повідомив ЗМІ, що тест королеви на COVID-19 позитивний. Наразі вона почувається добре, в неї є симптоми легкої застуди. Про це пише ВВС.

У королеви Британії виявили коронавірус: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Поки що монархиня не буде ухилятися від виконання своїх обов'язків у Віндзорі протягом наступного тижня. Повідомляється, що вона буде дотримуватися рекомендацій лікарів. 

Раніше коронавірус виявили у її старшого сина принца Уельського, який хворіє вже вдруге. А от його дружина, герцогиня Корнуольська, захворіла в січні 2022 року вперше. Також відомо, що в багатьох осіб з оточення королеви раніше виявляли коронавірус. Від COVID-19 королева вакцинувалася ще в 2021 році в Сандрінгем Хаусі.

У королівської сім’ї є свої лікарі, медик, що опікується здоров'ям королеви, Хью Томас, є консультантом лікарні Святої Марії в Лондоні. Професор Імперського коледжу Лондона відповідальний за здоров'я всієї королівської сім’ї.

Нещодавно королева відзначила платиновий 70-річний ювілей на троні. Напередодні якого монархиня зустрілася з благодійниками на публічній акції.

Як повідомляв портал "Коментарі", Єлизавета II офіційно оголосила ім'я наступної королеви Великої Британії. Про це йдеться у повідомленні Букінгемського палацу, присвяченому 70-річному ювілею монарха на королівському троні. У мережі раніше ходили чутки, що цей титул дістанеться дружині принца Вільяма Кейт Міддлтон, але ні, Єлизавета II хоче, щоб титул королеви-консорта отримала герцогиня Корнуольська Камілла після того, як її син Чарльз зійде на престол.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини