Головна Новини Світ Великобританія У Лондоні через вітер ледь не перекинувся літак з пасажирами (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лондоні через вітер ледь не перекинувся літак з пасажирами (ВІДЕО)

Літак, який прилетів із шотландського Абердіна, не зміг одразу здійснити посадку

3 лютого 2022, 00:30
Поділіться публікацією:








На летовищі столиці Великобританії ледве не попав у катастрофу літак Airbus A321neo з пасажирами на борту, який  належить компанії British Airways. Він якраз заходив на посадку. Відеоролик з цієї події опублікований на YouTube-каналі Big Jet TV.

У Лондоні через вітер ледь не перекинувся літак з пасажирами (ВІДЕО)

Літак ледве не перекинувся (фото з відкритих джерел)

 Повітряний лайнер, що прилетів з Абердіна був змушений призупинити посадку  через пориви сильного вітру.

Повітряне судно сильно розгойдувало в той час, коли воно приземлялось. Коли літак мчав злітно-посадковою смугою, то зробив різкий нахил на ліве крило і ледь не торкнув  смугу хвостом. Пілоти таки вирівняли борт і злетіли на друге коло.

За інформацією  The Guardian,  представники компанії British Airways повідомили, що з другої спроби літак  зайшов на посадку  успішно. Висадка екіпажу та пасажирів відбулась  за звичним режимом. 

Як зазначили в авіаційній компанії, їх  пілотів добре вчать, щоб вони могли справитись  з різними труднощами, зокрема, це — екстремальні погодні умови.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Домініканській Республіці зазнав аварії літакУ Домінікані сталася авіакатастрофа. Як стало відомо, інцидент стався неподалік столиці Домініканської Республіки, міста Санто-Домінго. За інформацією ЗМІ, легкомоторний літак, що прямував до міста Орландо (США). Повідомляється, що через 14 хвилин після зльоту з аеропорту Лас-Амерікас пілоти намагалися зайти на посадку, проте це не вдалося і повітряне судно впало. У матеріалі зазначається, що причиною цих маневрів стали технічні неполадки літака. Внаслідок авіакатастрофи загинуло дев'ятеро людей. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини