Головна Новини Світ Великобританія У Лондоні назвали тих, хто дозволив Путіну розв'язати війну проти України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лондоні назвали тих, хто дозволив Путіну розв'язати війну проти України

Глава МЗС Британії Ліз Трасс вважає, що введені проти російських олігархів санкції ніколи не буде знято

19 березня 2022, 09:02 comments3792
Поділіться публікацією:

Захід, який втратив пильність після Холодної війни, а також російські олігархи, які почали загравати з авторитарним режимом, призвели до того, що Путін розв'язав війну проти України. Як передає портал "Коментарі", таку думку в інтерв'ю рейтинговому виданню The Times висловила глава МЗС Британії Ліз Трасс.

У Лондоні назвали тих, хто дозволив Путіну розв'язати війну проти України

Ліз Трас. Фото: з відкритих джерел

Глава МЗС Великої Британії зазначила, що сьогодні руки президента РФ Путіна у крові. І саме російські олігархи дозволили путінському режиму розпочати всі ці звірства.

Говорячи про одного з найвідоміших російських олігархів у Великій Британії Романа Абрамовича Ліз Трасс зазначила, що швидше за все той уже ніколи не зможе повернутися до Лондона, який вважав своїм домом.

За словами Ліз Трасс, весь цивілізований світ має винести урок із ситуації, адже тепер стає зрозумілим, що після Холодної війни було зроблено недостатньо для того, щоб те, що трапилося, не сталося. Не було задіяно максимум зусиль для стримування Росії.

Глава МЗС Британії вважає, що Захід почав втрачати пильність у роки прем'єрства Тоні Блера. Були моменти, які вимагали від Заходу більш жорсткої та виваженої реакції, але такої не було, бо ніхто не сприймав серйозно те, що задумав Путін.

Трас підкреслила, що ніхто більше не повинен вести розмову про те, що з авторитарними режимами можна порозумітися, ставлячи на перше місце торгівлю та економічне зростання. Сьогодні склалося так, що за дешеву нафту, електроніку та дешеві товари світу доводиться розплачуватися свободою та безпекою.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Зеленський розповів, хто найбільше відчує на собі посилення санкцій проти РФ.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Влад

19 березня 2022, 13:19

Ви усі у цьому винні на 100% Німеччина, США, Великобританія, Іспанія, Люксенбрг, Італія, Австрія, Франція,Ліхтенштейн, Швейцарія, яка була прихистком для усіх олігархів росії та дітей усіх високопоставлених чиновників усіх рангів поки ці кацапоморді мішки з доларами та євро у ваших банках тримали свої статки та приносили вашому "політичному бомонду" статки...!!!


Новини