Головна Новини Світ Великобританія У Лондоні протест антиваксерів завершилися нападом на поліцію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лондоні протест антиваксерів завершилися нападом на поліцію

Протестувальники у масках Гая Фокса зібралися на Трафальгарській площі

6 листопада 2021, 23:25
Поділіться публікацією:

Вчора в Лондоні відбулись протести противників вакцинації. Вони закінчились нападами і сутичками з поліціянтами. Восьмеро  з  поліцейських отримали поранення. Арештовано 12 антивакцинаторів. Про це інформує ВВС.

У Лондоні протест антиваксерів завершилися нападом на поліцію

Поліція арештувала учасників мітингу (фото з відкритих джерел)

 Захід, який називався святкування  "Ночі Гая Фокса"зібрав в центрі столиці країни сотні антиваксерів. Вони були у масках. Під час протесту підпалили опудало керівника уряду Великої Британії Бориса Джонсона. На площі Парламенту, демонстранти  напали на поліціянтів. Протестувальники тримали в руках плакати з написаними на них протестами, що засуджують карантинні  міри. Ще вони запалювали феєрверки та використовували інші протестувальні заходи непокори.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Лондоні заарештували 60 осіб за напади на поліцейських в ході протестуЗа словами репортера Sky News, учасники протесту запускали сигнальні ракети. У Лондоні заарештували 60 осіб в ході жорстких сутичок з поліцією під час протесту проти карантинних обмежень. Як повідомляє репортер Sky News на місці подій, демонстранти запускали сигнальні ракети і "червоний вогонь". Сотні демонстрантів пройшли маршем сьогодні, 28 листопада, по місту біля Оксфорд-стріт, скандуючи "свобода", при цьому деякі несли плакати з написами "годі контролювати нас" і "більше ніяких обмежень". Репортер Sky News Айвор Беннетт сказав, що між поліцією і деякими протестувальниками сталися "досить жорстокі, агресивні зіткнення". У Мережі з'явилися й інші відео, на яких поліцейські "скручують" на землі протестуючих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини