Головна Новини Світ Великобританія У Лондоні в будівлі парламенту Британії спрацювала "пожарка": подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лондоні в будівлі парламенту Британії спрацювала "пожарка": подробиці

Над палацом піднявся стовп чорного диму

24 січня 2021, 16:56
Поділіться публікацією:

У центрі Лондона 24 січня спрацювала пожежна сигналізація в будівлі Вестмінстерського палацу, де знаходиться британський парламент. У Мережі опублікували відео, написавши, що над палацом виднівся дим. Про це пише видання Еxpress.

У Лондоні в будівлі парламенту Британії спрацювала "пожарка": подробиці

Вестмінтерський палац (Pixabay)

Повідомляється, що спочатку спрацювала пожежна тривога, а потім зі знаменитої пам'ятки почав виходити дим. У ролику, який зняли очевидці, також можна почути звуки пожежної сигналізації. Проте, полум'я немає.

Рятувальники відзначили, що по їх прибуттю на місце НП загоряння вони не виявили, однак причину, по якій спрацювала пожежна тривога, встановити їм поки не вдалося.

У матеріалі видання також повідомляється, що це сталося всього через пару днів після того, як депутатам британського парламенту сказали, що їм на деякий час доведеться з'їхати, щоб працівники могли зробити в палаці ремонт.

Як повідомляло видання "Коментарі", пожежа в будинку для літніх людей в Харкові. За попередніми даними, на момент загоряння в будинку перебувало 33 літніх людей. На даний момент вже відомо про 15 загиблих і 5 постраждалих.

Зеленський доручив Кабміну негайно розібратися в ситуації і створити Державну комісію для з'ясування причин трагедії і напрацювання механізмів, які допоможуть уникнути подібного в майбутньому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини