Головна Новини Світ Великобританія У Школі Санти показали уніформу для зустрічі Різдва в умовах карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

У Школі Санти показали уніформу для зустрічі Різдва в умовах карантину

За словами представників лондонської розважальної компанії Ministry of Fun, яка керує «школою Санта-Клауса» вже 25 років, вони хочуть зробити спілкування головного персонажу Різдва з дітьми не тільки приємним, а й безпечним

25 серпня 2020, 19:25
Поділіться публікацією:

У Великобританії школа Санта-Клаусів заздалегідь почала підготовку до різдвяних свят в умовах всесвітнього карантину. Дарувати радість дітям в наступної зими з дотриманням соціальної дистанції та у нових масках будуть навіть Санти. Про це повідомляє Reuters.

У Школі Санти показали уніформу для зустрічі Різдва в умовах карантину

Фото: Ministry of Fun

За словами представників лондонської розважальної компанії Ministry of Fun, яка керує "школою Санта-Клауса" вже 25 років, вони хочуть зробити спілкування головного персонажу Різдва з дітьми не тільки приємним, а й безпечним.

Засновник і тренер "Школи Санта-Клауса" Джеймс Ловелл запропонував своїм "учням" дотримуватися кількох правил.

По-перше, це обов’язкове носіння фірмової маски Санти з червоного оксамиту і облямованою білим хутром. Цей аксесуар став для дітей звичним за довгі місяці пандемії, тому сприйматися буде абсолютно нормально.

По-друге, під час відвідування резиденції Санта-Клауса відвідувачів будуть змушувати дотримуватися соціальної дистанції. Але це ніяк не вплине на Різдвяне диво.

Подарунки пропонують роздавати за допомогою спеціальних безконтактних санок, які дитина зможе притягнути до себе за мотузку, уникаючи близького контакту з Сантою.

Перед виходом на роботу всім Сантам в обов'язковому порядку будуть вимірювати температуру.

Раніше "Коментарі" писали, що адаптивний карантин в Україні може затягнутися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини