Головна Новини Світ Великобританія У Великій Британії енергокомпанія радила обійматися з тваринами, щоб не замерзнути
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великій Британії енергокомпанія радила обійматися з тваринами, щоб не замерзнути

У блозі енергетичної компанії Ovo Energy було опубліковано низку порад, як не мерзнути вдома цієї зими

14 січня 2022, 00:59
Поділіться публікацією:

Один із найбільших британських постачальників енергії вибачився після того, як порадив клієнтам притискати до себе домашніх тварин та їсти більше імбиру. Про це повідомляє міжнародне агентство CNN. У блозі енергетичної компанії Ovo Energy було опубліковано низку порад, як не мерзнути вдома цієї зими. Британцям радили обіймати домашніх тварин, більше рухатися, крутити обруч, прибирати у будинку, стрибати на місці, їсти більше імбиру, пити багато рідини та навіть залишати духовку відкритою після приготування їжі. За ці поради їх розкритикували як клієнти, так і місцева влада, назвавши це абсолютно недоречним "у той час, коли деяким людям доводиться обирати між опаленням та покупкою їжі".

У Великій Британії енергокомпанія радила обійматися з тваринами, щоб не замерзнути

Тварини - фото з відкритих джерел

Британська енергетична компанія Ovo Energy вибачилася щодо порад обіймати тварин, щоб заощадити на опаленні.

“Ми розуміємо, що ситуація для багатьох наших клієнтів цієї зими буде складною. Ми працюємо над тим, щоб знайти ефективні рішення для уникнення енергетичної кризи та визнаємо, що наші поради не принесли користі”, – йдеться у заяві Ovo Energy.

Понад 20 енергетичних компаній Великобританії вже оголосили про банкрутство через рекордно високу ціну на газ — у грудні 2021 року вона вперше в історії подолала позначку 2000 доларів за кубометр.

Нагадаємо, всі мають улюблені іграшки. Тварини – не виняток, адже коли ви йдете на роботу, іграшка – єдиний друг, який рятує вашого улюбленця від нудьги. Тому пропонуємо подивитися потішні фотографії тварин з їхніми іграшками. Власнику домашніх тварин дуже важливо подарувати своєму улюбленцю іграшку, інакше котик або собака зробить іграшкою все, що попадеться йому під лапу: капці, меблі, туалетний папір.

Розповідаємо також, ким стали діти знаменитостей. Відомі та геніальні люди, крім статків і винаходів, залишили по собі нащадків. Чим вони займаються і чи діти планують продовжувати шлях своїх геніальних батьків, читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини