Головна Новини Світ Великобританія У Великій Британії фотограф став свідком рідкісного природного явища: як воно виглядало (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Великій Британії фотограф став свідком рідкісного природного явища: як воно виглядало (ФОТО)

Незвичайна веселка має білий колір і простягається крізь туман

13 січня 2022, 14:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Великій Британії фотограф став свідком рідкісного атмосферного явища. Про це пише видання Mirror.

У Великій Британії фотограф став свідком рідкісного природного явища: як воно виглядало (ФОТО)

Фотограф. Фото: Pixelbay.com

Днями у Великій Британії через ранкову туманну погоду та морози можна було спостерігати рідкісне явище. Його зафільмував місцевий архітектурний та інтер'єрний фотограф. У цей момент він фотографував будинок неподалік міста Брістоль.

На відміну від звичайної різнокольорової веселки, туманна веселка має білий колір і простягається крізь туман. У матеріалі зазначається, що це дуже рідкісне явище, і його майже ніколи не побачиш, не кажучи вже про те, щоб сфотографувати.

За словами фотографа, веселка починалася в річці Северн і тяглася до Портісхеда.

Для довідки: що туманні веселки створюються тим самим процесом заломлення та відображення, що створює звичайну веселку, проте вони утворюються з крапель води в тумані чи хмарі, а не з крапель дощу.

У Великій Британії фотограф став свідком рідкісного природного явища: як воно виглядало (ФОТО) - фото 2

Фото: Mirror/ Leighton James

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що вчені розповіли про те, що наша планета і вся Сонячна система знаходиться усередині великого міхура. Завдяки новому дослідженню, астроному дізналися, як міхура утворилася, коли наша зірка потрапила до нього, а також у скільки років тому вона виникла.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що новий космічний апарат американського відомства NASA розпочинає свою роботу. Його запуск відбувся ще наприкінці минулого року. Фахівці розповіли, яка наукова мета стане першою для нього, а також чим саме вона займатиметься. NASA опублікувало фото мети, а також докладно про неї розповіло.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини